Captura del vídeo on es pot veure un establiment de Figueres després de la resposta violenta d'un client

La violenta reacció d'una persona en no voler posar-se la mascareta dins d'un establiment a Figueres

El vídeo ha generat tota mena de comentaris

Les restriccions per frenar la segona onada de contagis han aixecat polseguera entre un sector de la població, que es mostra en contra d'aplicar aquestes mesures. Més enllà d'això, hi ha tres mesures bàsiques des de l'esclat de la pandèmia que són molt bàsiques: mantenir una distància de seguretat d'1,5 metres, rentar-se les mans freqüentment i dur la mascareta posada, i més quan es tracta d'un recinte tancat. Doncs bé, hi ha gent que encara s'entesta a no respectar aquestes mesures i en alguns casos molt concrets responen de manera molt violenta quan se'ls hi demana fer cas de les recomanacions.

El diari digital Figueres.com ha informat que un home ha entrat sense mascareta en un comerç del municipi i quan se li ha demanat l'ús de la mascareta, ha respost a cops causant danys a l'establiment. Com es pot veure al vídeo, l'home ha actuat de manera violenta perquè tot es troba regirat i fins i tot es poden veure gotes de sang en haver-se fet mal amb algun cop o alguna puntada de peu.

 

Una dona respon de manera violenta quan li demanen que es posi la mascareta

D'altra banda, a les xarxes socials i en diferents grups de Whatsapp i Telegram s'està fent viral el vídeo d'una senyora que respon de manera violenta quan li demanen que es posi la mascareta. Una de les treballadores de l'establiment li demana que es posi la mascareta «si us plau» i la donava, que tenia abaixada la mascareta, reacciona agafant una carpeta i llençant-la al taulell de recepció de l'establiment.

Els dos vídeos han aixecat tota mena de reaccions. Des de gent que està a favor de la violenta resposta d'aquestes persones, com d'altres que lamenten l'actitud d'aquests individus criticant que han de respectar les recomanacions per frenar la corba de contagis de la Covid-19 i els establiments on han dut a terme aquesta actitud incívica.