Assalten la casa de l'alcalde de Sant Fruitós de Bages

Els fets van tenir lloc un dia abans que entressin a robar a la casa dels Tous i un altre domicili proper, a Pineda de Bages

Els lladres van entrar a robar a dues cases de l'urbanització
Les urbanitzacions de Sant Fruitós tenen càmeres de seguretat que llegeixen matrícules instal·lades   | CEDIDA

Fa uns dies es va conèixer que, el passat dijous, la urbanització de Pineda de Bages va patir dos robatoris, la casa de Rosa Tous, filla de la coneguda família de joiers. Ara, els Mossos d'Esquadra estan investigant el robatori que va patir dimecres de la setmana passada l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

Dos lladres van entrar a robar a la casa que l'alcalde té a la urbanització de les Brucardes, segons avança el mitjà 'Regió7'. Els fets es van produir abans de les 22.00 hores i els lladres van entrar forçant la porta del domicili. Així doncs, s'han produït un total de tres robatoris durant aquesta darrera setmana en diverses cases de les urbanitzacions situades al municipi del Bages.

Van entrar forçant la porta

Batanés va explicar que els assaltants van accedir al domicili quan no hi havia ningú tot forçant la porta i, a part de robar, van regirar tota la casa. No obstant això, l'alcalde no ha volgut donar més detalls de com es va produir el robatori ni dels objectes que se'n van endur.

Ara per ara es desconeixen si els tres robatoris van ser perpetrats per la mateixa banda de lladres o es tracten de casos aïllats però sí que se sap que es tracta d'individus especialitzats perquè tot just van marxar un minut abans que la policia arribés a casa de Batanés.

Els Mossos d'Esquadra està revisant les imatges registrades per les càmeres de seguretat per localitzar als lladres   | CatalunyaDiari.com

 

Instal·lació de càmeres de seguretat

Fa uns mesos va créixer la preocupació entre el veïnat pel nombre de robatoris que estaven patint les urbanitzacions. Arran d'aquest fet l'Ajuntament va instal·lar tot un seguit de càmeres de seguretat que llegeixen la matrícula dels vehicles. Actualment n'hi ha set de repartides pel municipi. Aquestes formen part d'un sistema de vigilància que alerta la policia si entra al municipi un cotxe que està fitxat pels Mossos.

Gràcies a elles, no s'havien produït robatoris en sis mesos però sembla que ara podria arribar-ne una nova onada. És per això que els agents dels Mossos d'Esquadra estan utilitzant les imatges enregistrades per poder identificar i trobar els lladres

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari