Fotomuntatge de Jeffrey Burnham i un cotxe de policia

Assassina el seu germà en creure que enverinava la gent amb les vacunes contra la covid

També va matar la seva cunyada i una altra dona, que era coneguda de la seva mare

Des que va arribar la pandèmia de la covid, hi ha hagut moltes persones que han negat que la malaltia sigui certa. Els coneguts 'negacionistes' s'han fet sentir i ja han protagonitzat nombroses notícies.

Hi ha hagut molts casos de negacionistes que s'han contagiat del virus i han tingut símptomes greus. D'altre fins i tot que han acabat morint a conseqüència de la malaltia.

No obstant això, ara ha passat una cosa encara pitjor. Un home ha matat el seu germà i la seva cunyada perquè creia que el primer enverinava la gent amb vacunes contra la covid.

Jeffrey Burnham, de 46 anys i natural de Cumberland, Virginia (EUA), ha estat detingut per haver assassinat, presumptament, el seu germà. La víctima era farmacèutic, i el suposat assassí, un negacionista antivacunes que creia que el que hi ha dins d'aquestes substàncies és verí posat a propòsit pel govern.

Així doncs, aquest home va decidir acabar amb la vida del seu germà perquè no li semblava bé que estigués enverinant la gent amb les vacunes que subministrava a la seva farmàcia.

Segons s'ha desprès de la investigació, aquest home en diverses ocasions ja havia manifestat que el que el seu germà feia no estava bé. Ha estat la seva pròpia mare qui ho ha confirmat.

És més, divendres passat, just un dia després d'haver entrat a la presó, la dona va declarar que el seu fillalgu na vegada li havia dit que s'enfrontaria al seu germà. Va assegurar que li va dir aquesta frase: «El Brian sap alguna cosa».

Va matar el seu germà, la dona d'aquest i una altra persona

L'home va acabar assassinant el seu germà i dues persones més. Segons s'ha pogut saber, l'assassí primer va matar una dona, de 83 anys, a qui després li va robar el cotxe. Aquesta dona era una coneguda de la seva mare; havien anat juntes al col·legi de petites.

Això va ser a 160 quilòmetres de distància del lloc on posteriorment va assassinar el seu germà.

Aleshores, es veu que l'home va agafar el vehicle i va anar directe a buscar el seu germà. Un cop estaven junts, el va matar, i després va acabar amb la vida de la dona d'aquest, que era la seva cunyada.

Va assassinar les tres víctimes a trets.

Després d'haver comès aquest doble assassinat, el criminal va agafar el cotxe del seu germà i va marxar del lloc. Durant el camí, va parar a fer gasolina.

L'home va dir a l'empleat de la gasolinera que el seu germà estava «matant la gent amb les injeccions covid».

No se sap si en aquell moment la policia ja havia alertat del que havia passat i s'havien donat detalls sobre l'home perquè la ciutadania col·laborés en la cerca. Sigui com sigui, la persona que el va atendre va trucar a la policia just després de parlar amb ell.

Pot ser que el comportament de l'home li semblés sospitós, o que ell mateix li expliqués alguna cosa del que acabava de fer. Així doncs, el treballador de la gasolinera va alertar les autoritats, que immediatament es van mobilitzar.

Això va ser clau en la detenció del presumpte assassí, ja que va ajudar a trobar-lo i procedir a la detenció. Se sap que quan els agents el van detenir, aquest portava una arma que estava carregada.

De moment no s'han donat més detalls sobre el cas. Hi ha una investigació oberta per a determinar amb més exactitud les circumstàncies dels fets.