Dos agents i un cotxe de la Policia Nacional al carrer

Un home assassina la seva dona davant del col·legi on treballa i se suïcida a Espanya

L'hauria estat esperant a les portes del centre educatiu abans d'assassinar-la

Un home ha assassinat la seva parella aquest dijous al matí a les portes de l'escola on ella treballava. Després de cometre presumptament el crim s'hauria pres la vida al mateix lloc. Els fets han tingut lloc a Màlaga capital.

Així sembla, el presumpte homicida hauria disparat a la seva dona, de 46 anys i nacionalitat espanyola, amb una escopeta de caça. Després, l'home, de 55 i també espanyol, hauria utilitzat aquesta mateixa arma per suïcidar-se de manera gairebé immediata. Però, es desconeix si els dos haurien mort a l'acte.

Tot hauria passat quan quedaven pocs minuts per a les 9 del matí. Concretament, el succés s'hauria produït just davant de l'escola Sant Manuel, al carrer Fernán Núñez. Un company de la víctima confirmava que treballava al centre fent tasques de neteja i a la cuina.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Els primers indicis apuntarien que l'assassí ho tenia planejat. Els testimonis confirmen que l'hauria estat esperant a l'entrada del centre educatiu. I allà seria on, gairebé sense dir res, li hauria disparat posant fi per sempre amb la seva vida.

Alguns testimonis asseguren que l'home estava amb l'arma enfundada en un bar proper a l'escola. Just abans que entrés a treballar, l'hauria anat a buscar i l'hauria matat. Alguns familiars de la víctima, podrien ser els seus dos fills, estan sent atesos per psicòlegs dins el centre.

Un nou assassinat d'una dona a mans de la seva parella

Poc després de produir-se el crim, el 112 d'Andalusia ha rebut diverses trucades avisant del succés. Almenys una desena de testimonis denunciaven haver sentit trets per la zona.

«Jo estava a casa meva, he sentit trets. Pensava que estava somiant», explicava un veí de la zona en 'eldiario.es'. Aquest seguia relatant la truculenta escena que podia contemplar des de casa.

«Ha entrat la meva mare en xoc dient que hi havia trets al carrer. He tret el cap a la balconada i he vist la dona morta i a l'home amb el cap rebentat», afirmava.

Després de produir-se el succés, la Policia Nacional i els serveis mèdics s'han desplaçat fins al lloc. Aquests últims no han pogut fer res més que confirmar les morts de la dona i l'home. Mentrestant, els agents ja han obert una investigació per aclarir els fets.

A falta que avancin els treballs policials, totes les indagacions apunten que es tracta d'un nou cas de violència masclista. I és que la policia té clar que l'home ha disparat a la seva parella abans de suïcidar-se amb la mateixa arma.

La Comissaria Provincial de Màlaga hauria informat que hi havia denúncies prèvies per violència masclista. Tanmateix, la parella faria dos anys que convivien junts.

L'ajuntament malagueny guardarà un minut de silenci aquest divendres a les 10:00 davant les portes del consistori. Si es confirmés com un crim masclista, aquesta seria la víctima número 26 a Espanya des de començament d'any.

Pilar, l'última dona víctima de la violència masclista

Mentre es confirma aquest succés com a violència de gènere, l'últim nom de la llista de víctima de la violència masclista és Pilar Berrio Jiménez. Aquesta dona de 43 anys, veïna de Murchante, va ser assassinada pel seu cunyat Pedro. Aquest va posar fi a la seva vida a base de punyalades mentre estava en el seu cotxe amb els seus fills de 5 i 9 anys.

Encara que nascuda a Vitòria, feia molts anys que Maria Pilar Berrio Jiménez s'havia traslladat a la localitat navarresa. Allà era molt estimada per tots els seus veïns. I és que tots la recorden entre llàgrimes, com una persona molt dolça que es feia estimar.