Dos vehicles del SEM aparcats amb els llums encesos

Perd la vida un jove de 18 anys en rebre 4 ganivetades en un túnel a Espanya

El noi ha mort després de rebre, almenys, quatre punyalades per l'esquena

Encara estem esglaiats per l'assassinat de Samuel, el noi que va morir després de rebre una pallissa per la seva condició sexual. Però, malauradament, un altre succés amb una víctima jove ens ha commocionat avui.

I és que un noi de 18 anys ha perdut la vida després de ser apunyalat dins d'un túnel. Aquesta passada nit ha sigut quan s'ha produït aquest tràgic fet, que ha tingut com a escenari la ciutat de Madrid.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El noi és apunyalat mentre parlava per telèfon

Eren les 21:10 i el noi caminava per la vorera del túnel del madrileny carrer Comercio. Un lloc situat al barri del Pacífico, que, alhora, pertany al conegut districte d'Arganzuela. Exactament ens estem referint al túnel que uneix el citat districte amb el famós Parc del Retiro.

Mentre caminava, anava parlant per telèfon amb absoluta tranquil·litat. No obstant això, va succeir una cosa inesperada. I és que dues persones es van acostar fins a ell per l'esquena i el van atacar.

En concret, segons s'ha publicat en diferents mitjans de comunicació, li van donar, com a mínim, quatre punyalades amb una arma blanca. I del qual estava succeint, la víctima va informar la persona que tenia a l'altre costat del fil telefònic.

Ràpidament es va alertar del que havia passat al Servei d'Emergències de Madrid, que es va presentar immediatament al lloc dels fets. Malgrat això, quan els sanitaris van arribar allà es van topar amb què el jove estava ja sent atès. Tot gràcies a dos metges que passaven per la zona en els seus respectius vehicles i el van veure estès a terra i ple de sang.

Aquests doctors van deixar la tasca pertinent als professionals del SAMUR. Els serveis mèdics durant mitja hora van estar intentant reanimar el noi, ja que estava en parada cardiorespiratòria.

Però lamentablement, res van poder fer per salvar la vida. I és que dues de les punyalades eren molt profundes, fins i tot una d'aquestes li havia aconseguit arribar a la vena aorta.

Finalment,  l'únic que van poder fer va ser certificar la seva mort, al voltant de les 21:50 hores.

Oberta una investigació sobre la mort del noi

A més, s'ha informat que al lloc on el jove va perdre la vida ràpidament es van presentar dos dels seus éssers estimats. Ens estem referint a la seva xicota i també a la seva mare, que viu molt a prop d'allà.

De la mateixa manera, s'ha publicat que una psicòloga del SAMUR va haver d'atendre a les dues dones i, especialment, a la progenitora. Com és lògic, els va causar un gran impacte veure el que havia passat amb el noi.

Però, la seva situació no va impedir que els agents de la Policia Nacional procedissin a interrogar-les. A hores d'ara, s'ha iniciat una investigació per poder aclarir què ha passat amb el jove. Aquesta ha estat assumida pel Grup d'Homicidis de la Brigada de Policia Judicial.

Així doncs, caldrà esperar per veure el resultat d'aquesta esmentada investigació. Això sí, per ara es descarta que el noi hagi estat víctima d'un robatori.

Els agents del cas estudien dues possibilitats fonamentalment sobre els fets. Una, que hagi estat apunyalat per passar comptes amb ell. I una altra, que hagi patit alguna mena de venjança.

Malgrat tot, de moment són suposicions. Per tant, caldrà analitzar la vida del noi, el seu entorn i les circumstàncies en què va ser apunyalat per arribar a una conclusió.

I a això ajudarà, de forma contundent, el fet de poder interrogar els possibles testimonis de l'esdeveniment. I és que les dades que ofereixin permetran recrear el que ha passat i fins i tot tenir trets físics dels atacants. Així es podria aconseguir identificar-los i procedir a la seva detenció.