Muntatge amb les imatges d'un cementiri i una foto de Sergio Muñoz, jugador d'handbol que ha perdut la vida

Commoció a l'esport espanyol: Mor Sergio Muñoz, jugador d'handbol de 33 anys

L'esportista va ser víctima d'un accident de trànsit a Cadis

L'esport espanyol ha hagut de lamentar en les últimes hores la mort de Sergio Muñoz, de 33 anys. Era un dels jugadors de l'equip d'handbol platja del Cadiz CF Zonabalonmano. La trista notícia era confirmada a les seves xarxes socials per Arena Handball Tour, un torneig que organitza la federació espanyola.

Pocs minuts després també anunciava la trista notícia el club del qual formava part. Els dos perfils coincidien a lamentar la pèrdua tan jove del jugador. El Cadiz CF Zonabalonmano agraïa tots els missatges d'ànims rebuts.

La mort de Sergio Muñoz ha estat un cop dur per al seu equip. Així ho demostren les paraules que li dedicaven a les seves xarxes. «Estem aclaparats de totes les mostres d'afecte, se'n va un dels nostres. Ànims i força a tots DEP», escrivien.

Com dèiem, tota la família de l'handbol espanyol s'ha volgut sumar a les mostres de condol. Entre ells el torneig citat. «Molt dura la notícia que hem rebut aquesta mateixa tarda. Consternats per la mort als 33 anys d'un dels nostres jugadors, Sergio Muñoz, del Cadiz CF Zonabalonmano. Et trobarem a faltar. Allà on siguis. DEP ", compartien al seu compte de Twitter.

Sergio Muñoz moria en un terrible accident de trànsit

La mort li arribava al jove esportista espanyol quan aquest es trobava a la carretera. I és que Sergio Muñoz perdia la vida en aquest assassí invisible que són els accidents de trànsit. Ell va ser una de les dues víctimes d'un violent xoc que va tenir lloc a la província de Cadis.

Tot va passar aquest dimecres a la tarda, segons reportava el servei Emergències 112 Andalusia. Aquest estament confirmava els dos morts, un d'ells Sergio.

El sinistre hauria tingut lloc a la carretera A-384 al seu pas pel terme municipal de Villamartín, a la província de Cadis. Més concretament, al quilòmetre 29 d'aquesta carretera en sentit Algodonales.

Eren les 14.45 hores quan s'hauria produït l'accident que li va costar la vida a Sergio Muñoz. Ell era un dels ocupants dels dos vehicles implicats, que haurien partit un violent xoc frontal.

El 112 va rebre l'avís de l'accident pocs minuts després. Ràpidament es van activar als diferents cossos d'emergència, mobilitzant fins i tot un helicòpter.

Tot i que van arribar amb rapidesa, els metges d'urgències no van poder fer res per Sergio Muñoz i l'altra víctima, confirmant les seves morts en el mateix lloc dels fets.