El conegut raper dels Estats Units, Indian Red Boy

Mor un conegut raper de 21 anys mentre feia un directe a Instagram

Indian Red Boy estava parlant amb un amic quan va ser tirotejat

Indian Red Boy, un conegut raper dels Estats Units, va morir dilluns passat amb tan sols 21 anys. El jove es trobava parlant amb un amic a través d'Instagram quan va ser assassinat. Tot va ocórrer durant aquest directe, quan va ser tirotejat als carrers d'Hawthorne, en l'estat de Califòrnia.

Zerain Dijon Rivera, nom real d'Indian Red Boy, hauria estat víctima de la violència de les bandes. Estava en aquesta retransmissió al carrer quan un home es va acostar a la seva finestra del cotxe. En aquest moment, li hauria disparat almenys en dotze ocasions, segons expliquen diversos testimonis.

L'instant de la seva mort va quedar registrat i és per això que les imatges han impactat a mig món. En elles, es pot veure com el raper tracta de cobrir-se amb les mans mentre és tirotejat. També es poden escoltar les últimes paraules d'Indian Red Boy.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El jove músic demana «ajuda» amb prou feines i ja amb la cara plena de sang. Tot i això, va tenir temps a explicar al seu amic, el 'influencer' Kapone 3, que es trobava en un aparcament d'Hawthorne. Aquest tot just va poder fer un crit de sorpresa mentre veia com el seu amic perdia la vida.

Un cop va comprovar que el raper ja no li contestava, va ser ell mateix qui va avisar els serveis d'emergència. Ràpidament es van desplaçar al lloc un equip de sanitaris i agents de policia. Desgraciadament, els primers només van poder certificar la mort del músic.

La Policia confirma que Indian Red Boy era l'objectiu de l'atac

La Policia ja s'ha fet càrrec de la investigació. S'està tractant d'esbrinar quin podria ser el motiu per a un atac d'aquestes característiques. El que tenen clar és que Indian Red Boy era la persona a la qual els atacants volien disparar.

Els primers informes deixen clar que es tracta d'un tiroteig premeditat. Segons expliquen diversos mitjans nord-americans, el mort comptava amb diversos impactes de bala al seu cos. Aquests li haurien provocat les ferides que haurien acabat sent mortals.

La Policia d'Hawthorne explica que «sembla que podria haver estat un tiroteig des de l'exterior». Però, com dèiem, no tenen dubtes que Indian Red Boy va ser «l'objectiu».

També sembla clar el vincle del cantant amb alguna colla de la ciutat de Los Angeles. Per tant, creuen que l'assassinat es podria tractar d'una venjança.

El germà d'Indian Red Boy afirmava en les últimes hores que una dona li podia haver preparat una emboscada al raper. I alhora, acusa tres homes d'haver participat en el crim. Però, tot i això, fins al moment no s'han produït detencions.

Indian Red Boy i la seva relació amb les bandes de la seva ciutat

Encara que la seva principal afició i manera de vida fos el rap, és impossible no relacionar Indian Red Boy amb les bandes. Les seves xarxes socials estaven plenes de les festes en cases dels seus amics de la ciutat d'Inglewood. Però no només això: eren moltes en les que se'ls podia veure mostrant armes.

Això sí, sembla que aquestes imatges eren una mostra real del seu caràcter violent i no pura façana com altres rapers. Molts dels qui l'acompanyaven en les seves publicacions no ocultaven ser membres dels 'Bloods', una de les colles més violentes de Los Angeles.

Tant Indian Red Boy com Kapone 3 haurien pintat en els últims dies sobre un mural dedicat al raper Nipsey Hussle. Aquest havia estat assassinat en 2019. Els veïns ho van descobrir amb pintura de grafiti en vermell i amb la paraula 'Kapone'.

L'amic de la víctima hauria pujat una 'storie' posant davant el seu acte vandàlic. Un fet que hauria estat considerat com una falta de respecte. I per tant, una de les teories de la mort del raper és que es volia enviar un missatge a Kapone 3.