Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Perd la vida un motorista de 22 anys en un accident a Catalunya

Ja són 66 les víctimes mortals a les carreteres catalanes aquest any, 24 dels quals eren motoristes

Nou accident de trànsit mortal a Catalunya. En total, ja són 66 les persones que han perdut la vida a les carreteres catalanes durant aquest 2021. L'última víctima és un noi de només 22 anys, motorista, que ahir dimecres va morir després de xocar contra un camió a Cervelló, al Baix Llobregat.

Perd la vida un motorista de 22 anys al Baix Llobregat

Un motorista de només 22 anys va perdre la vida ahir dimecres, dia 14 de juliol, en un accident de trànsit. El jove es va veure involucrat en un xoc entre la seva moto i un camió, tal com ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). 

Els fets van tenir lloc cap a un quart de cinc de la tarda al punt quilomètric 4 de la B-24, a l'altura de Cervelló, en sentit Tarragona. La víctima era veí d'aquesta localitat del Baix Llobregat, tenia 22 anys i les inicials MSC. Pel que fa al conductor del camió, va poder sortir il·lès del sinistre amb la moto.

Arran de la incidència, es van activar diverses unitats dels cossos d'emergències. Entre elles, sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

66 morts a les carretes catalanes aquest 2021, 24 de les quals són motoristes

Amb la víctima del sinistre de Cervelló, al Baix Llobregat, ja són 66 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El més preocupant d'unes xifres que ja ho són prou d'entrada, és que de les 66 defuncions que s'han produït per accidents, 24 eren motoristes.

Mirant les dades amb termes absoluts, enguany no hi ha hagut més morts en accidents que en anys anteriors. L'any 2019, per exemple, en els sis primers mesos de l'any van morir 82 persones en accidents de trànsit.

La xifra dels 66 morts d'aquest 2021, però, és prou elevada si tenim en compte les circumstàncies viscudes en els primers mesos de l'any. I és que, cal tenir present que, fins a principis de maig, estava decretat l'estat d'alarma que impedia bona part de la mobilitat pel que fa al trànsit.