Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gos pitbull

Vídeo: Brutal atac d'un gos de raça perillosa a un nen de 5 anys

Les càmeres capten la reacció d'un noi per salvar al menor

Atac d'un pitbull a un nen
Vídeo: Brutal atac d'un gos de raça perillosa a un nen de 5 anys | Twitter

Un nen de 5 anys va ser brutalment atacat per un pitbull quan es trobava jugant al carrer. Els fets van passar a Rio de Janeiro (Brasil) quan el gos de raça perillosa va agredir al menor sense cap motiu. Un jove va intervenir de seguida per salvar la seva vida i una càmera de vigilància propera va enregistrar el moment.

Les xarxes socials s'han commocionat amb el gest de Patrick, un noi de 20 anys que s'ha convertit en un heroi després de publicar el vídeo del moment. A les imatges es veu com el jove, en veure al gos atacant al petit, comença a forcejar amb l'animal intentant apartar-lo de qualsevol manera. Passats uns minuts i en veure que no tenia efecte, aixeca al nen en braços però el gos no es dóna per vençut i comença a mossegar també al noi.

Finalment, Patrick decideix posar al menor fora de perill i el col·loca damunt d'un cotxe on el pitbull no pot arribar. El jove continua intentant calmar durant una estona al gos i fer-lo fugir però quan veu que aquest segueix atacant-lo puja amb el menor al cotxe. Al vídeo es veu com el gos rodeja el cotxe, borda i intenta pujar al cotxe però quan veu que no pot es retira i marxa.

 

«No sóc un heroi, ni de bon tros»

En veure la reacció de les xarxes socials, Patrick ha contestat a tots els missatges rebuts explicant que: «No sóc un heroi, ni de bon tros. Quan vaig veure el que estava passant, només podia pensar en la meva filla Lara. Vaig fer per aquell nen el que hagués fet per ella. No vaig pensar en mi en cap moment, només volia que estigués fora de perill. Vaig actuar per instint».

Segons ha informat el diari 'La República', el nen té diverses ferides per tot el cos i al coll li van haver de posar cinc punts de sutura. Per la seva banda, Patrick té ferides per les dues cames i les mans, fruit de les mossegades i esgarrapades de l'animal.

 

També et pot interessar...