Un incendi crema cinc cotxes i afecta una trentena més a Mataró

A més, el foc també ha afectat diverses lluminàries i baixants

Vechicles afectats en l'incendi d'un pàrquing soterrat en un edifici de Mataró, el 24 de desembre de 2019
Diversos vechicles afectats en l'incendi d'un pàrquing soterrat en un edifici de quatre plantes de Mataró | Bombers

Calcinats diversos vehicles en un aparcament del Maresme. Un incendi ha afectat un pàrquing soterrat d’un edifici de Mataró durant aquesta matinada, segons han informat els Bombers.

Cremen completament diversos vehicles

A les 2.27 hores de la matinada d’aquest dimarts 24 de desembre, els Bombers han rebut l’avís on han estat alertats sobre un incendi que s’ha iniciat en un pàrquing soterrat en un edifici de quatre plantes localitzat al carrer de la Cooperativa a Marató. Així, s’han activat nou dotacions que estan treballant fins a extingir les flames completament.

Les flames, segons han afegit, han cremat completament cinc vehicles que estaven estacionats i, a més a més, l’elevada temperatura i el fum acumulat han afectat uns 30 més que es trobaven al recinte. Destaquen que l’incendi també ha malmès diverses baixants i lluminàries del pàrquing. A més, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han mobilitzar tres unitats fins al lloc dels fets, on han atés in situ tres persones afectades per inhalació de fum, tot i que no han necessitat ser evacuades.

Per altra banda, els Bombers també han informat sobre un altre incendi registrat aquesta matinada que ha afectat una empresa d’elaboració d’embotits a l’Alt Empordà. Concretament al municipi de Vilafant, on les flames han cremat una cambra frigorífica i han provocat que part del sostre acabés cedint. A hores d’ara els efectius encara estan treballant en l’extinció del foc en un altell, tot i que a la resta de la nau ja està apagat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari