Placa memorial a les víctimes dels atemptats del 17-A a les Rambles de Barcelona

Ataquen de nou el memorial de les víctimes de l'atemptat de Barcelona

És la segona vegada en poc temps

Aquesta passada nit, una persona ha llançat una substància damunt del memorial que l'Ajuntament de Barcelona va instal·lar amb motiu de l'atemptat terrorista del 17A, situat a la Rambla de Barcelona, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

La policia catalana i la Guàrdia Urbana van rebre un avís a les 22 hores de què algú estava tirant una substància, que podria ser cola o pintura, damunt del memorial i quan van arribar la persona ja no estava. Concretament estava tapant la inscripció que hi ha terra que diu en àrab «que la pau et cobreixi, oh ciutat de pau».

Els serveis de neteja municipals ja han netejat el memorial i els Mossos han obert una recerca per a buscar a l'autor dels fets. De moment tampoc s'han pogut esclarir les motivacions d'aquest nou atac.

És la segona vegada en poc temps que ataquen el memorial

És la segona vegada en poc temps que ataquen aquest memorial. Fa menys d'un mes, tres joves van ser detinguts per la Guàrdia Urbana per tirar ciment damunt les lletres per tapar la inscripció. Els nois, de nacionalitat pakistanesa, van quedar detinguts per un delicte de danys i un delicte d'odi.

També et pot interessar...