Aterra d'emergència a Màlaga un avió que volava de Barcelona a Marràqueix

L'aparell, un Airbus A-320 noliejat per Vueling, s'ha desviat per possible fum a la cabina

El col·lectiu de controladors aeris ha explicat a través de Twitter que ha aterrat sense incidències a l'aeroport de Màlaga un avió que volava de Barcelona a Marràqueix «per possible fum a bord».

Els controladors han donat «màxima prioritat» a l'aparell, un Airbus A-320 noliejat per la companyia Vueling, després que s'hagi desviat com a part d'una maniobra d'emergència. Es tracta d'un nou incident aquest dilluns a la tarda després que un avió d'Air Canada que havia de cobrir el trajecte Madrid-Toronto hagi hagut d'aterrar d'emergència a l'aeroport de la capital espanyola poc després d'enlairar-se'n per haver perdut part del tren d'aterratge. En cap dels dos incidents ha calgut lamentar danys personals.

 

Aterra amb èxit l'avió que sobrevolava Madrid

Aterra amb èxit l'avió d'Air Canada que aquest dilluns a la tarda ha sobrevolat la ciutat de Madrid per perdre combustible després d'un problema tècnic que l'ha fet operar amb un sol motor i una sola roda. El pilot ha començat les maniobres d'aproximació a les 18.45 i ha aterrat en l'aeroport a les 19.12 hores, moments abans de l'hora prevista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari