Jordi, el jove futbolista de 26 anys mort esquiant a La Molina

Hauria impactat contra unes tanques de protecció

Fa molt poques hores, fonts de La Molina i els serveis d'emergències lamentaven la mort d'un esquiador a l'estació de la Cerdanya. Finalment, s'acabava confirmant que la víctima de l'accident era Jordi Bardalet, un jove futbolista de 26 anys, veí de Sils, i molt conegut a les comarques gironines. 

Bardalet era molt estimat a la població de la comarca de la Selva, on havia treballat a la Brigada Jove del municipi. Actualment, desenvolupava la seva carrera futbolística no massa lluny del seu poble, concretament era jugador del F.C. Vilobí. A més, dedicava una part del seu temps a formar els petits futbolistes de la comarca, ja que era el coordinador i entrenador d'un dels 7 equips de futbol base del Club Esportiu Riudarenes. 

Missatges de condol del món del futbol català 

En quant s'ha fet oficial que era el jove futbolista la persona que moria, presumiblement en topar amb unes tanques de protecció, s'han multiplicat els missatges de condol cap a la seva família de diversos clubs gironins i també de la resta de Catalunya. Molt especial, ha estat el de la C.E. Farners, club veí, en l'equip B del qual juga el seu cosí, Quim Bardalet. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari