Imatge de dos Mossos d'Esquadra d'esquena

S'atrinxera a casa i ataca als Mossos amb lleixiu i altres objectes: estava «embogit»

L'home amenaçava en suïcidar-se i en fer mal a la seva dona i els seus fills

Surrealista succés el d'aquest matí, quan un home s'ha atrinxerat a casa seva durant una hora i mitja a Banyoles, capital de la comarca del Pla de l'Estany.

Un home ha estat detingut aquest diumenge a Banyoles, Girona, després de tancar-se a casa seva i amenaçar de ferir la seva dona, els seus dos fills i els agents de policia que han acudit fins al lloc dels fets.

La periodista Anna Punsí ha informat, a través del seu compte de Twitter, del sonat succés.

«Un home de Banyoles ha estat atrinxerat a casa seva durant una hora i mitja llançant objectes i lleixiu pel balcó mentre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local intentaven que desistís. La seva dona, amb dues criatures i un gos, ha trucat alertant que l’home ho estava destrossant tot», ha publicat.

Afegint, «els Mossos hi han enviat mediadors per intentar negociar amb ell. Ha posat ferros i objectes darrere la porta per evitar que la policia pogués obrir. Després d’una hora i mitja, ha desistit, ha baixat calmat i la Policia Local l’ha detingut per resistència i desobediència a l'autoritat».

Així, tal com ha informat la periodista, el dispositiu policial s'ha vist atacat per l'individu el qual els hi ha llançat productes químics i altres objectes.

Anava drogat

Segons ha informat El Caso, els fets han tingut lloc a l'habitatge familiar situat al carrer Càndid Coromies de la localitat gironina. A més, el mateix mitjà afirma que l'home ha arribat molt nerviós a casa, cridant i amenaçant en suïcidar-se. 

Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat a EFE que, cap a les deu d'aquest matí, la dona del detingut ha trucat a la policia catalana per demanar ajuda perquè el seu marit, que estava «embogit» i havia consumit drogues, amenaçava de ferir-la a ella i els seus dos fills, amb qui la mare s'havia tancat en una habitació.

Afortunadament ni la dona ni els fills han resultat ferits, encara que s'han endut un gran ensurt en veure l'home en aquestes condicions. 

Finalment, l'agressor ha estat detingut per la policia catalana el qual, quan ja estava més calmat, ha decidit entregar-se.