Imatge dels Mossos d'Esquadra en un operatiu.

Atropella i mata una noia de 28 anys a Catalunya: es fuga, però un 'descuit' el delata

El conductor va atropellar la noia a Rubí i va fugir després de l'incident | Les peces del cotxe que van quedar repartides per la carretera, clau per a trobar l'infractor

La titular del jutjat d'instrucció número 2 de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental, ha decretat presó per a un home que diumenge a la matinada va atropellar mortalment una dona de 28 anys a la carretera C1413a, que uneix la localitat amb Molins de Rei, al Baix Llobregat

Els fets van passar de matinada, i l'home va fugir del lloc sense assistir la víctima. Després de localitzar el vehicle en un aparcament de la localitat vallesana, es va treballar amb els Mossos d'Esquadra per identificar i detenir el conductor, veí de Rubí i que no és el titular del vehicle implicat en els fets. 

Dimarts va passar a disposició de la jutgessa, que finalment va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança per l'home, acusat d'homicidi impudent.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona
Els Mossos d'Esquadra van poder localitzar i arrestar l'home, que ja ha entrat a la presó. | Mossos d'Esquadra

Les peces del cotxe el delaten 

La investigació es va fer en base als testimonis, donat que no es va aconseguir la matrícula del vehicle. No obstant, es van recollir peces que havien quedat repartides per la calçada com a conseqüència del fort impacte amb la dona, elements que van servir per acotar les característiques del cotxe.

Aquesta recerca es va dur a terme tant a Rubí com a municipis propers, i va comptar amb la col·laboració d'altres cossos policials d'aquestes poblacions. Finalment, el vehicle va ser localitzat el mateix diumenge a Rubí.

▶️ Terrible troballa de la Guàrdia Civil a Barcelona: apareix el cadàver d'una dona

La investigació policial segueix oberta per determinar les circumstàncies dels fets i el seu resultat serà remès a l'autoritat judicial.

El presumpte autor, amb antecedents 

És el que assegura el 'Diari de Rubí' i 'Ràdio Rubí'. Segons el rotatiu de la ciutat situada a la comarca del Vallès Occidental, l'autor de l’atropellament mortal té antecedents penals i és del barri del Pinar, situat a la mateixa localitat vallesana. 

L'home tindria antecendents relacionats amb el narcotràfic i no és el titular del vehicle implicat en l'atropellament mortal de diumenge.