Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Atropellament múltiple al centre de Lleida amb tres menors d'edat ferits

Els serveis d'emergencies atenen als menors després d'una revetlla enfeinada

Tres joves de disset, dotze i quatre anys van resultar atropellats per un vehicle al centre de Lleida. Per causes que encara es desconeixen, l'atropellament es va produir cap al tard, a les 19.45 hores, d’aquest dilluns, a l’avinguda Llibertat al Secà de Sant Pere de Lleida.

El fet que encara no fos fosc i que passés en un pas de vianants, fa encara més estranyes les causes de l’accident, que encara s’investiguen.

Se sap que com a mínim dos dels tres menors són germans. Segons informa el Segre, tots tres van resultar ferits de l’accident amb diverses contusions, i un gran ensurt. Dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana no van trigar a arribar al lloc on el turisme havia colpejat als joves.

Van ser atesos 'in situ' per aquests i traslladat posteriorment a l’hospital Arnau de Vilanova.

La revetlla deixa 5.624 trucades als equips d’emergència

Els bombers, que també van ser alertats de l’accident, però desactivats a continuació, tot just han pogut descansar rere les 66 actuacions durant el vespre del dijous i divendres passat a Lleida. Una jornada molt intensa per la revetlla de Sant Joan que deixa 663 actuacions a tota Catalunya.  

I els Bombers no són l’únic servei que ha tingut excés de feina aquests últims dies, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que abans s’ha mencionat, ha atès 179 persones per patologies relacionades amb la revetlla de Sant Joan, 38 dels quals a causa d’accidents de trànsit.

Bombers durant la revetlla de Sant Joan

Precaució a les carreteres: augmenta un 7% les trucades al 112

El diagnòstic ha estat lleu pels menors, però fa recordar el perill que existeix a la carretera i les precaucions que cal prendre per evitar accidents.