Imatge de l'aparthotel TossaPark.

Màxima tensió en un hotel de Catalunya: Un incendi afecta 100 persones

Ha cremat un quadre elèctric situat al pàrquing

Moments de tensió a Tossa de Mar. Segons avança El Gerió, fins a cent persones han estat confinades aquesta matinada després d'haver-se declarat un incendi al pàrquing de l'aparthotel GHT Tossa Park de Tossa de Mar, a la comarca de la Selva

L'avís de les flames s'ha rebut a les 1.34 hores d'aquest dimarts, 28 de juny. Per causes encara desconegudes, el quadre elèctric de l'hotel, situat a la planta soterrada de l'espai, ha començat a cremar. Minuts després, l'aparthotel GHT Tossa Park de Tossa de Mar.

Imatge de l'aparthotel TossaPark.
L'aparthotel Tossa Park va registrar l'incendi al seu pàrquing i els Bombers de la Generalitat van confinar fins a 100 persones. | Google Street View. 

Fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han personat fins el punt de l'incendi. L'aparcament era ple de fum i aquest també afectava la planta baixa de l'hotel, on s'hi troba la recepció. 

Més de cent persones confinades

El foc ha generat gran confusió entre els clients de l'hotel, que eren a les seves habitacions. Els Bombers de la Generalitat han demanat al centanar d'hostes que eren a l'espai que es quedessin a les seves habitacions confinats. 

Una hora i mitja després, cap a les 03.00 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per extingides les flames, en acabar les tasques de d'extinció i extracció del fum. 

Cal destacar, finalment, que cap dels clients de l'hotel ha resultat ferit per l'incendi. Tampoc ha resultat ferit cap dels treballadors de l'aparthotel GHT Tossa Park de Tossa de Mar. 

L'activitat de l'aparthotel, situat a Tossa de Mar, ha recuperat aquest dimarts, 28 de juny, la seva normalitat. El pàrquing, però, resta a hores d'ara tancat a causa de l'incident que ha tingut lloc aquesta matinada.