Una actuació dels serveis d'emergències de Madrid després d'un accident

Un taxista perd el control i atropella mortalment una dona en una terrassa a Madrid

El sinistre ha provocat, a banda de la defunció de la dona, múltiples ferits

Un atropellament múltiple ha tingut lloc aquest matí de divendres, 28 d'agost, prop de les 23.30 hores al carrer Bravo Murillo. El sinistre ha provocat una mort, dos ferits greus i cinc lleus, segons ha informat EmergènciesMadrid. Així, el conductor d'un taxi ha perdut el control del vehicle a l'altura del número 193, i ha arrencat vuit metres de tanca interrompent en una terrassa en la qual es trobaven diverses persones, afectant vuit d'elles.

Una d'elles, una dona de 44 anys, ha mort en l'acte. A més, una dona de 42 anys que es trobava al costat de la persona morta, ha estat traslladada en estat greu a l'Hospital de La Paz per un traumatisme cranioencefàlic. Un altre home de 53 anys ha patit un traumatisme toràcic i ha estat traslladat també en estat greu a l'Hospital Clínic.

Així mateix, altres quatre persones han estat desplaçades a diferents hospitals de la capital a causa de contusions i ferides. Una dona, que ha resultat ferida lleu, no ha volgut ser traslladada pels sanitaris de Samur-Protecció Civil.

Entre aquests ferits es troba el taxista, un home de 68 anys que ha sofert una contusió en el tòrax i en l'abdomen a causa del coixí de seguretat i el cinturó. En el vehicle viatjava un passatger que també ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital.

En el succés han col·laborat Bombers de l'Ajuntament de Madrid, que han desencaixat el turisme després de l'accident, han sanejat la zona i han retirat la tanca afectada. Professionals de Samur-Protecció Civil han atès els afectats i, per la seva banda, la Policia Municipal de Madrid investiga les causes del succés.

Atropellament mortal al Vallès 

Fa ja tres setmanes, el dijous 7 d'agost, va tenir lloc al Vallès Oriental un dràstic i mortal atropellament. Un conductor borratxo que triplicava la taxa d'alcohol permesa va atropellar un grup de ciclistes que circulaven per la BP-5107, a Sant Pere de Vilamajor.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra, l’atropellament va produir-se poc abans de les nou de la nit. L’impacte va fer perdre la vida a un dels ciclistes: un veí de 44 anys de Vilanova del Vallès.

Els altres ciclistes també van resultar ferits després del xoc. Un d’ells va haver de ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau en estat crític, un altre va ser ingressat a l’Hospital de Granollers amb pronòstic greu i altres dos companys van ser traslladats a l’Hospital de Sant Celoni, en aquesta ocasió amb ferides lleus.