Mor un home atropellat per un tren a Figueres

Els fets s'han produït pels volts de tres quarts de dotze del migdia

Una persona ha mort aquest dimecres, 15 de gener, a mig matí, quan ha estat atropellada per un tren a la sortida de l'estació de Figueres, ja prop del terme municipal de Vilamalla. Segons les primeres informacions sobre els fets, un comboi que circulava en sentit Girona ha atropellat aquesta persona que, per causes que es desconeixen, es trobava al mig de la via.

 

El tren en qüestió era de la línia entre Portbou i Barcelona. Havia sortit a les 11.24 hores de la vila fronterera i l'atropellament s'ha produït pocs minuts abans de les dotze del migdia, en sortir de l'estació de Figueres. Havia d'arribar a Barcelona-Sants a les 13.39 hores, però es treballa ara per evacuar els passatgers a un altre tren.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.