Atropellen una nena de 5 anys davant una escola a Badalona

Les famílies del centre educatiu demanen a l’Ajuntament millores en la senyalització del pas de vianants i en la seguretat dels alumnes

Atropellen una nena davant de l'Escola antoni Botey de Badalona
Atropellen una nena davant de l'Escola antoni Botey de Badalona | Twitter (@AuraGarriga)

Una nena de cinc anys ha estat atropellada davant d’una escola del Barcelonès. La comunitat educativa i de familiars del centre reclama a l’Ajuntament de Badalona que es millori la senyalització de la zona i demanen més seguretat pels alumnes.

La nena ha estat atropellada a les portes de l’escola

Els fets han tingut lloc aquest passat dimecres 23 d’octubre a les 15.00 hores de la tarda, moment en el qual els nens i nenes entren a l’Escola Antoni Botey de Badalona. Segons ha avançat ‘TOT Badalona’, la Guàrdia Urbana els ha informat que la menor atropellada davant del centre escolar ha patit ferides lleus.

A més, l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola ha denunciat l’atropellament a les xarxes socials i demanen a l’Ajuntament més seguretat pels alumnes, així com millorar la senyalització del pas de vianants de l’avinguda del Doctor Bassols que es troba davant el centre educatiu i és un focus de molts ensurts. Segons ha compartit a les xarxes la Federació d’Associacions de Famílies d’Alumnes de Centres Públics (FAMPAS) de Badalona, la nena estaria bé.  

També et pot interessar...


Comentaris
Silvia
Esto ocurrió ayer, día 23

envia el comentari