Atropellen una nena de 5 anys davant una escola a Badalona

Les famílies del centre educatiu demanen a l’Ajuntament millores en la senyalització del pas de vianants i en la seguretat dels alumnes
Atropellen una nena davant de l'Escola antoni Botey de Badalona | Twitter (@AuraGarriga)

 

Una nena de cinc anys ha estat atropellada davant d’una escola del Barcelonès. La comunitat educativa i de familiars del centre reclama a l’Ajuntament de Badalona que es millori la senyalització de la zona i demanen més seguretat pels alumnes.

 

La nena ha estat atropellada a les portes de l’escola

Els fets han tingut lloc aquest passat dimecres 23 d’octubre a les 15.00 hores de la tarda, moment en el qual els nens i nenes entren a l’Escola Antoni Botey de Badalona. Segons ha avançat ‘TOT Badalona’, la Guàrdia Urbana els ha informat que la menor atropellada davant del centre escolar ha patit ferides lleus.

 

A més, l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola ha denunciat l’atropellament a les xarxes socials i demanen a l’Ajuntament més seguretat pels alumnes, així com millorar la senyalització del pas de vianants de l’avinguda del Doctor Bassols que es troba davant el centre educatiu i és un focus de molts ensurts. Segons ha compartit a les xarxes la Federació d’Associacions de Famílies d’Alumnes de Centres Públics (FAMPAS) de Badalona, la nena estaria bé.  

 

 

 

També et pot interessar...