chema rivera

Mor José Maria de Juan Rivera, un dels hereus d'Estrella Galícia, en un accident de trànsit

La familia reviu la tragèdia després que la seva germana Diana morís als 34 anys d'un infart

Amant dels cavalls i la velocitat

El cotxe va quedar en aquest estat després del sinistre | Bomberos de León
 

Fill de Emilio de Juan i Colette Rivera, actualment no treballava a l'empresa familiar com sí ho feien els seus cosins o tiets.  Actualment era el gerent d'un concessionari de cotxes a La Corunya. I és que és conegut que una de les seves passions eren els automòbils i la velocitat.

L'altra passió, sens dubte, eren els cavalls. Feia anys que participava competicions hípiques de salts, tant en l'àmbit nacional com internacional. Un dels seus objectius era disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La mala fortuna ha volgut que aquest somni no fos possible. Era molt estimat dins d'aquest món, com demostra el missatge que li deixava el centre hípic de Casas Novas on entrenava: «Descansa en pau, Chemita».

Segona tragèdia per aquesta branca de la família Rivera

La mort de Chema Rivera és un dur cop per a tota la seva família, especialment per uns pares que ja van viure una gran pèrdua fa uns anys. Concretament, fa onze que la germana gran de Chema, Diana, va perdre la vida de manera sobtada.

La jove, que llavors tenia 34 anys, estava prenent alguna cosa amb uns amics en un bar de la Platja de Sada, a la Corunya. De manera inesperada, es va desplomar. Ràpidament, els serveis sanitaris van acudir però, tot i els seus esforços, no van poder reanimar-la. Hores després l'autòpsia confirmava que havia sofert un infart. 

També et pot interessar...