Una persona ha resultat ferida durant la prova.

Una persona resulta ferida al ‘Shakedown’ del RallyRACC

Durant el primer i únic tram del dia, una noia ha rebut un cop a causa d’una pedra

Una persona ha resultat ferida a l'inici del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada 2019  que s'està disputant a Salou.

En aquest tram els pilots configuren els seus vehicles per tal de deixar-los a punt abans de l’etapa de divendres que es portarà a terme en superfície de terra. Ha estat durant el matí, al voltant de les 12.00 hores, quan en un dels recorreguts que han portat a terme els pilots, una pedra ha sortit disparada violentament cap a una espectadora que ha resultat ferida a causa de l’impacte.

Els serveis d’emergència han actuat ràpidament, tal com es pot comprovar en les imatges de ‘TarragonaDigital’. La noia ha estat evacuada de la zona pels sanitaris que l’han derivat a l’hospital més proper.

Una persona ha resultat ferida durant la prova.
Una persona ha resultat ferida durant la prova. | TarragonaDigital

Després d’aquest incident,  la jornada ha transcorregut amb normalitat  i els pilots no prioritaris han acabat de configurar els seus vehicles pel tram.

Pel que fa als pilots prioritaris, WRC, Kris Meeke ha estat el més ràpidde la jornada per davant de Dani Sordo i Jari-Matti Latvala. Demà divendres, els trams de terra seran els protagonistes de la primera etapa amb el sempre complicat tram de La Fatarella de quasi 40 quilòmetres.