Surten a la llum unes fotografies que situen Boye en una reunió amb el càrtel de Miñanco

El Confidencial ha tingut accés a un informe policial que inclou unes imatges que revelen l'estreta relació entre l'advocat de Puigdemont i l'organització

Gonzalo Boye va intentar tergiversar l'origen de quasi 900.000 euros del cartel de Sito Miñanco
Gonzalo Boye va intentar tergiversar l'origen de quasi 900.000 euros del càrtel de Sito Miñanco | Catalunya Diari

La confessió de la mà dreta de Sito Miñanco, Luis Enrique Arango, va situar en el punt de mira de la magistrada María Tardón a Gonzalo Boye, l'advocat de Carles Puigdemont. La seva declaració —verbalitzada després de 17 mesos de presó provisional—  assenyala a Boye com a principal responsable d'unes maniobres per blanquejar 889.470 euros, quantitat que la Policia Nacional hauria decomissat a la cèl·lula mesos abans. Així mateix, el lletrat s'hauria reunit amb la filla del narco i Arango per planejar la fabricació de proves amb l'objectiu de maquillar l'origen del quasi milió d'euros. 

Boye, clau en l'operació 

L'acusat, segons explica 'El Confidencial', havia de traslladar els diners a Colòmbia, el seu país d'origen, però després de l'incident amb la policia a l'aeroport de Barajas la cúpula va ordenar-li que contactés amb Boye per recuperar-lo. El mitjà esmentat, a més, ha tingut accés a un informe policial en què s'inclouen fotografies de l'advocat de Puigdemont reunit amb la filla de Miñanco, Arango i altres imputats.

Gonzalo Boye en una reunió amb l'organització del narcotraficant gallec
Gonzalo Boye en una reunió amb l'organització del narcotraficant gallec | El Confidencial

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari