Una persona circulant amb un patinet elèctric.

Un patinet elèctric atropella una nena de 7 anys a Barcelona

Aquest dilluns s'han produït dos atropellaments per patinet a la ciutat comtal

Menys de  24 hores després de l’últim atropellament d’un patinet elèctric a Barcelona on la víctima va ser una dona de 72 anys, aquest dilluns a la tarda ha succeït un altre accident a la ciutat comtal. En aquesta ocasió, un patinet elèctric ha envestit una nena de 7 anys a Ciutat Vella.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la tarda, quan per causes que encara es desconeixen un patinet elèctric va envestir una nena de 7 anys i aquesta va ser traslladada a l’hospital del Mar amb un fort traumatisme al maluc. Així, dues persones que conduïen patinet elèctric han provocat dos accidents a la ciutat comtal amb poques hores de diferència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Detenen un jove lladre que es movia en patinet a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove a Barcelona que va atracar cinc menors a la sortida de l'escola amenaçant-los amb un ganivet de grans dimensions. Els cinc robatoris violents van tenir lloc el passat divendres a la tarda, entre les 15 i les 18 hores, a la sortida de diferents centres del barri del Camp de l'Arpa del Clot. El detingut, també menor, ha ingressat en un centre per ordre judicial. Actuava amb una noia i tots dos es traslladaven en patinets per cometre els robatoris i assegurar-se una fugida ràpida. Robaven telèfons mòbils, portàtils i objectes personals.

Va ser el director d'una escola qui va avisar els Mossos d'Esquadra de dos robatoris a alumnes del seu centre. Els agents van parlar amb les víctimes per tenir dades relacionades amb l’autor dels fets. Davant d’aquesta situació, els Mossos van realitzar un dispositiu de prevenció uniformat i de paisà a les Rodalies on se sospitava que podia actuar el jove, que era descrit com un noi de complexió prima, cabell roig i que portava una gorra negra amb xandall gris i sabatilles esportives.

Gràcies a la ràpida actuació policial i a l’establiment de punts de controls, agents del Grup Regional de Motos de Barcelona van detectar una persona amb la mateixa descripció. El van aturar per identificar-la i li van trobar dos telèfons mòbils, dels quals no va poder acreditar la seva propietat. Al mateix temps que els agents estaven realitzant l’escorcoll, dos testimonis de dos robatoris que acabaven de passar van informar la policia que aquella persona era l’autora dels robatoris.

Els agents van relacionar el detingut amb 5 robatoris violents comesos la mateixa tarda, entre les 15 hores i les 18 hores. No es descarta que estigui implicat en més fets delictius. La investigació continua oberta i no es descarta una nova detenció, ja que el detingut va actuar amb una noia per cometre els robatoris.