Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla tancat d'un patinet elèctric circulant en un carril bici amb el símbol d'una bici dibuixat

Ferida una dona en ser atropellada per un patinet elèctric a Barcelona

Els serveis d'emergències van atendre la víctima i el conductor del vehicle

Una dona de 72 anys ha estat atropellada aquest dilluns a la ciutat de Barcelona per un patinet elèctric. Els fets han tingut lloc a l’encreuament entre l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer Comte Borrell durant aquest matí, poc després de les 11h.

Els testimonis de l’atropellament han estat els encarregats d’atendre la dona de 72 anys, la qual ha quedat estesa a terra. Poc després han arribat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre la víctima i també el conductor del patinet, el qual també ha quedat lleugerament ferit.

[predef]catalunya-diari-625[/predef] 

Els testimonis de l’accident ajuden la víctima fins que apareixen els serveis d’emergències

Segons informa el SEM, la dona ha estat traslladada en estat menys greu a l’Hospital Universitari Sagrat Cor. Els serveis d’emergències, els quals han consistit d’una unitat medicalitzada i un comandament operatiu, s’han presentat al lloc dels fets a les 11.24h i han procedit a fer cures in situ al conductor del patinet elèctric, el qual ha pogut tornar a casa amb ferides lleus. D’altra banda, la dona de 72 anys ha estat traslladada a l’hospital en presentar una major gravetat. D’igual manera, no ha transcendit si s’ha tramès una denúncia per l’atropellament o si la víctima no ha presentat càrrecs.

Aquest atropellament s’ha conegut a través del compte de Twitter @OnVasBarcelona, el qual ha compartit unes fotografies del col·lectiu ‘Motoristes BCN’ on es pot veure la víctima atesa a terra i sent ajudada per alguns dels vianants que passaven per allà.

Els patinets elèctrics comencen a suposar un problema a la ciutat comtal

Moltes persones han denunciat a les xarxes que Barcelona s’està convertint en una ciutat molt perillosa pels vianants des de l’aparició dels patinets elèctrics a les carreteres, els quals han protagonitzat diversos accidents a la ciutat comtal.

A finals de març la càmera d’un vehicle va gravar el brutal atropellament d’un patinet elèctric a una dona de 58 anys, en aquella ocasió al carrer Aragó de Barcelona. La víctima caminava per a creuar el pas de vianants de la zona quan va ser impactada per un patinet elèctric i va caure instantàniament a terra.