Joven con una mochila

Un conductor d'autobús no recull una menor de nit perquè no portava canvi a Madrid

La noia només tenia un bitllet de 20€ i l'empresa de transports justifica que l'home estava complint amb la normativa

El conductor d'un autobús no va deixar pujar al vehicle a una menor per no portar canvi a Madrid. Els fets van passar a principis d'aquest mes d'agost, passada la mitjanit, quan una noia de quinze anys es trobava a Las Rozas i va voler pujar a l'últim autobús del dia que uneix aquest municipi amb la capital, i només duia un bitllet de 20 euros,  així ho denuncia el cercle proper a la jove.

No va recollir a la menor per tenir només un bitllet de 20€

Segons ha explicat Marina a Antena 3, i a través de les xarxes socials,  el conductor es va negar a permetre que la menor pugés a l'autobús i la va deixar «sola i plorant» al carrer, concretament al parc París de Las Rozas.

La dona també ha afegit que la noia va intentar trucar a la seva mare, però no li va agafar el telèfon, i per això va trucar a una amiga. Tot i això, es trobava de vacances amb els seus pares, però «es van ocupar d'ella fins que va arribar a casa».  La menor va estar parlant amb la filla de Marina durant tot el camí de tornada, durant més de mitja hora caminant. A més, afegeixen que la jove va oferir el bitllet sencer, però aquest es va negar.

L'empresa de transport va respondre al tuit de la Marina justificant al conductor de l'autobús, explicant que l'home «únicament compliria amb l'art. 21 del CRTM»: «en el cas d'adquisició de bitllet al bus, el viatger haurà de fer front al pagament amb moneda fraccionària exacta coincident amb el preu marcat. No obstant això, les Empreses adoptaran les mesures necessàries perquè el seu personal pugui realitzar el canvi de moneda, sempre que l'oferta com a pagament  per l'usuari, sigui com a màxim el primer bitllet amb un valor per sobre del preu d'un títol senzill».

També et pot interessar...