Imatge d'un comboi del servei de Rodalies de Catalunya.

Caos a Rodalies: Una avaria elèctrica deixa sense trens diverses línies

De moment no hi ha previsió per restablir el servei

Tarda de malson a Rodalies a Catalunya. Una més. I és que una avaria elèctrica a les instal·lacions d'Adif ha deixat sense trens el tram entre Barcelona Sants i Castelldefels. Això es tradueix en una afectació a diverses línies: R2, R2 Nord, R2 Sud, R13, R14, R15, R16, R17.

Les afectacions ja superen els trenta minuts de retard i de moment encara no hi ha previsió de restablir el servei. Tampoc s'ha previst encara des de Renfe un servei alternatiu per carretera per cobrir els trams afectats.

A les xarxes socials són múltiples els missatges de queixa que es poden llegir. Alguns dels passatgers que viatjaven als trens que han estat afectats expliquen que estan aturats de fa molta estona, amb les portes obertes i patint força fred. Fins i tot hi ha usuaris que mostren el seu malestar explicant que tenien agendada una visita mèdica que esperaven de feia temps i quedarà anul·lada si no arriba a l'hora. 

Aquest no és l'únic incident de Rodalies durant la jornada. Al matí s'ha hagut d'habilitar un transport alternatiu per carretera entre Tortosa i l'Aldea-Amposta a causa d'una incidència que afectava també el subministrament elèctric entre les dues estacions.

La llevantada i les seves fortes pluges han provocat múltiples incidències al servei ferroviari entre la jornada de dimarts i la d'aquest dimecres.