Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de les mans d'un avi subjectant un bastó

L'avi que va abusar de la seva neta: «He estat amb 50.000 dones i cap se m'ha queixat»

Ho ha dit durant el judici, on ha negat els fets

Un home de Vigo està sent jutjat per haver abusat de la seva neta quan aquesta només tenia dotze anys. L'individu ha negat els fets davant del tribunal i ha presumit de la seva gran vida sexual. «M'he ficat al llit amb 50.000 dones i cap s'ha queixat que li hagi faltat al respecte», hauria afirmat davant l'estrada.

El judici, del qual ja s'ha celebrat la cinquena jornada, s'està duent a terme a l'Audiència de Pontevedra. Allà se'l jutja per uns fets que van tenir lloc el 2018. Creuen que es va aprofitar del seu parentiu amb la nena i la influència que tenia sobre ella per a fer-li tocaments.

El jubilat està sent jutjat per un delicte d'abusos sexuals a menors. Demanen que se'l condemni a deu anys de presó i a pagar una indemnització de 30.000 euros.

Com dèiem, i segons recull l'escrit de la Fiscalia, els fets van tenir lloc el 28 d'octubre de 2018. Aquell dia l'home estava assegut al sofà de casa amb la seva neta.

Segons el que hauria explicat la nena, l'home se li va acostar, li va ficar la mà per sota del pantaló i li va tocar la vulva.

L'escrit d'acusació també recull que ell hauria dit a la menor que «s'ho menjaria tot». També li hauria preguntat si era verge, ja que «no ho semblava perquè li cabien els dos dits». Finalment, l'hauria convidat a pujar al seu dormitori quan la seva àvia no estigués mirant.

Tot i que no es va veure afectada físicament, els pèrits han confirmat que la nena va patir problemes de conducta i afectius després dels abusos. Ha estat més irritable i impulsiva i ha tingut dificultats de concentració, a més d'una actitud vigilant en les relacions interpersonals amb el sexe masculí.

El jubilat nega haver abusat de la seva neta i diu que està gelosa de la seva altra neta

La defensa de l'home s'ha centrat en tot moment a negar els fets dels quals l'acusen. Insisteix que en cap moment va abusar de la seva neta, tot i que sí que va arribar a fregar-la una mica.

«La vaig acariciar amb la mà per sobre de la roba, però res més. Us penseu que estic boig o què? La meva dona hi era, i m'hauria fotut una hòstia, una bufetada», afirmava al tribunal.

Ell creu que la nena s'ho ha inventat tot perquè es va posar gelosa quan va veure entrar el cotxet amb la seva altra neta. També afirma que la nena i la seva germana, un any més gran, cada vegada anaven menys a casa seva. Tot pel fet que la seva àvia és molt estricta i no els deixava fer servir el mòbil.

Assenyala que «mai hi va haver queixes» quan va dirigir un cor infantil o la secció veïnal de gaites i ball, que ha assistit a un seminari d'emancipació de la dona i que va criar la seva cosina petita, que testificarà. «Mai he tocat una nena o un nen», sentenciava.

La nena va explicar els fets a la seva mare just després que ocorreguessin

Això contradiu el que la nena hauria dit a la seva mare. Res més produir-se els fets, li va explicar per WhatsApp que «se sentia violada per l'avi i bruta, que el que ell havia fet no estava bé».

La nora de l'acusat explica que, només veure la seva filla, es va creure tot el que li havia explicat. «Vaig veure els seus ulls d'horror i va córrer a abraçar-me. Ella l'idolatrava perquè la portava al parc i sempre es va portar bé amb ella. Era molt de tocar, però mai li vaig veure maldat de fer el que va fer, no m'ho esperava. Sé que és un bavós, perquè se'n va amb altres dones, però fer-li això a una nena, no ho hauria dit mai», afirmava.