Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mà d'una persona gran

Un avi li dona almoina, no queda content i l'agafa pel coll per robar-li més diners

Els fets van passar a Olot, a la Garrotxa

Sovint, les persones d'edat avançada són les més vulnerables de la societat. Per aquest motiu, són els principals objectius dels lladres a l'hora de cometre un robatori, ja que, com és evident, tenen més dificultats per defensar-se.

Això és el que ha passat a Olot, a la Garrotxa, on un home de 92 anys ha patit un robatori amb violència quan es trobava al garatge de casa seva.

L'agressor, no només li va prendre diners, sinó que per fer-ho, va agafar del coll al senyor i el va llançar a terra. Tot i els terribles fets, aquest succés no queda només en això.

El més sorprenent de tot plegat, és que el presumpte lladre havia anat un dia abans de l'agressió a casa de la víctima a demanar-li diners i aquesta, amb tota la seva bona voluntat, va oferir-li 12 euros.

El va agafar pel coll i va tirar-lo a terra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 50 anys per robar a una persona de 92 anys a Olot quan aquest es trobava tranquil·lament al garatge del seu domicili.

Els fets van passar el 20 d'agost al matí, quan un home de 92 anys estava al garatge de casa amb la porta oberta. En aquell moment va arribar el lladre, el va agafar pel coll i el va tirar a terra.

Després es va emportar els 550 euros que la víctima tenia a la cartera en efectiu. L'home va començar a cridar des de terra i un veí mentre passejava el gos va poder veure l'autor dels fets fugint a peu.

Tant la víctima com el testimoni van poder descriure detalladament com era l'home: prim, cabell curt i arrissat, amb samarreta de ratlles blanques i verdes i una banderola negra creuada.

Amb aquesta descripció, els Mossos d'Esquadra van començar a buscar el lladre i minuts més tard el van localitzar. Després d'escorcollar-lo, però, no van trobar els 550 euros de la víctima.

Coneixia al seu agressor

L'home de 92 anys va explicar a la policia que el dia abans el lladre havia anat a casa seva per demanar-li diners. La víctima va donar-li 12 euros de bona voluntat.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 21 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.