Una baralla acaba a Lleida amb ferides sagnants i una fractura

Tot va començar perquè tres dels individus estaven orinant al carrer

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

Diverses patrulles de la Guària Urbana han anat aquesta nit al carrer Comerç de Lleida en rebre un avís d'una baralla. Un cop al lloc, els agents han observat un individu assegut al mig del carrer envoltat de sang i vidres i amb diverses ferides sagnants. Molt a prop, han vist tres individus amb diverses ferides, als quals han identificat com a C.E.V.R., de 34 anys, nascut a el Perú i veí de Lleida, W.M.S., de 27 anys i nascut a Colòmbia, i P.S.R.V., de 26 anys i nascut a el Perú. Els agents també han identificat el primer individu ferit com a J.R.C.G., de 50 anys,

  

de nacionalitat espanyola i veí de Lleida. En un primer moment els agents han requerit els serveis d'assistència mèdica que han atès els ferits, resultant que J.R.C.G. tenia una fractura en una cama i l'han traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova, i els altres implicats també tenien algunes ferides obertes de bastant importància.

Baralla per orinar al carrer

En ser requerit, J.R.C.G. ha explicat que havia cridat l'atenció als tres joves perquè estaven orinant al carrer i s'havia iniciat una baralla en la qual s'havien agredit, i segons sembla ell havia utilitzat una ampolla de vidre. Davant els fets i les diverses lesions que presentaven els implicats, els agents han detingut C.E.V.R., W.M.S., P.S.R.V. i J.R.C.G. com a presumptes autors d'un delicte de lesions i han iniciat les diligències corresponents.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari