Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra

Baralla a la zona d'oci nocturn de Figueres

El conflicte va ocórrer aquest cap de setmana i no consta cap denúncia

Un home va ser víctima d'una pallissa segons s'ha pogut observar en unes imatges que s'han fet virals a les xarxes socials. L'enfrontament va ocórrer el passat cap de setmana de matinada a la zona d'oci nocturn de la plaça del Sol a Figueres (Alt Empordà).

Tal com es pot veure al vídeo que va pujar a Twitter @SocialDrive_es, el conflicte va succeir a les escales de la Biblioteca Fages de Climent. Inicialment, un grup de joves ruixen a l'home amb gas pebre a la cara.

Posteriorment, aquests tornen per a propinar-li cops de puny i violentes puntades de peu al cap mentre l'home s'intenta protegir amb els braços. Les imatges acaben mostrant a l'home tombat a les escales malferit, mentre quatre homes de mitjana edat li donen diverses puntades de peu al pit.

Ni els Mossos d'Esquadra ni la Guàrdia Urbana de Figueres van rebre cap avís sobre els fets, asseguren des d'ambdós cossos policials. Per una altra banda, tampoc els consta per ara cap denúncia. 

No ha estat l'única baralla

El passat mes de març la Guàrdia Urbana i els Mossos van investigar una baralla amb més d'una desena de persones implicades. Els fets van ocórrer a la sortida d'un bar musical a la plaça del Sol de Figueres.

Durant el conflicte uns testimonis van gravar en vídeo i es pot veure com els vigilants de seguretat del local treuen matxets.

En aquesta disputa tampoc va constar cap denúncia ni ferits. L'únic indici que va rebre la Guàrdia Urbana va ser una trucada de matinada alertant d'una baralla en aquesta zona. Quan els agents es van personificar, allí ja no hi havia ningú.

Preocupació en el sector

El passat maig, diferents locals de la plaça del Sol de Figueres van demanar a l'Ajuntament més visibilitat policial. L'objectiu era evitar actes conflictius i donar una oferta de qualitat i segura pels clients. 

Les baralles i els aldarulls que es produeixen a la plaça del Sol de Figueres preocupen al sector de l'oci nocturn. Van fer una crida al consistori per tal de posar mesures per  garantir la seguretat dels clients.