Incendi al carrer de Calaf de Terrassa

L'incendi d'un patinet elèctric a l'interior d'un pis a Terrassa deixa dues ferides

Una de les afectades ha patit cremades d'àcid a la cara i l'altra una lleu inhalació de fum

Dues dones resulten ferides en un incendi a l'interior d'un pis a Terrassa. El desencadenant del foc va ser un patinet elèctric. 

Una de les afectades, de 29 anys, va patir cremades d'àcid a la cara en intentar apagar el foc amb l'ajuda d'un extintor. En el moment que va decidir actuar, la bateria del patinet va explotar, provocant-li lesions facials lleus. 

Pel que fa a l'altra accidentada, de 16 anys, va patir una intoxicació per inhalació de fum. Per sort, tot va quedar en un ensurt. 

Les dues ferides, pertanyents a la mateixa família, van ser ateses pels serveis sanitaris. Posteriorment, van ser traslladades a l'Hospital de Terrassa

L'origen del foc: un patinet elèctric 

Els Bombers van rebre l'avís de l'incendi pels voltants de les 22.50 hores d'aquest dissabte. Els veïns alertaven de la sortida de flames i fum de l'interior d'un habitatge ubicat al carrer de Calaf, al municipi de Terrassa

Fins al lloc s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, dues ambulàncies del SEM i dispositius dels Mossos d'Esquadra, que van desallotjar i precintar la zona de l'edifici afectat. 

En acudir al pis, els Bombers van comprovar que l'incendi s'havia produït per la combustió de la bateria d'un patinet elèctric. 

El foc s'havia originat al dormitori i ja s'estenia per un matalàs. Els bombers van sufocar ràpidament les flames i els veïns van poder tornar a casa al cap d'una hora.

Segon incendi a Sant Vicenç dels Horts 

El de Terrassa no va ser l'únic incendi de patinet elèctric de la nit. També es va produir un succés similar a Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat

En aquesta ocasió, els Bombers van rebre l'avís del foc a les 20.46 hores a l'avinguda del Ferrocarril. 

En el moment dels fets, l'habitatge incendiat només es trobava ocupat per un gos, que va ser rescatat pels serveis d'emergència i es troba en bon estat. 

Fins a la zona s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers. El foc va quedar extingit al cap de mitja hora, al voltant de les 21.15 hores.