Batalla campal entre clans pakistanesos prop de les Rambles de Barcelona

Fins a unatrentena de persones s’han vist involucrades en aquesta trifulga, en una disputa territorial per veure qui es fa amb el control de la venda de drogues i llaunes

Barcelona
Batalla campal entre clans pakistanesos prop de les Rambles de Barcelona | Twitter | Guàrdia Urbana Barcelona

Gran enfrontament el que es va viure ahir a pocs metres de les Rambles de Barcelona. Dos clans pakistanesos van iniciar una disputa al voltant de les 22.30 hores, que va tenir com a escenari el carrer Ferran de la capital catalana —concretament, la baralla va tenir lloc a l’encreuament amb el carrer Avinyó—, i on s'hi van veure involucrades fins a una trentena de persones. Ho explica el mitjà ‘Metrópoli Abierta’.

Els clans portaven una gran diversitat d’armes blanques

Tal com ha fet públic el Secretari d’Organització del Sindicat CSIF i Guàrdia Urbana, Eugenio Zambrano, els implicats duien una gran diversitat d’armes blanques, entre elles, sabres i katanes.

Amb tot, la trifulga va acabar justament davant la comissaria de la Guàrdia Urbana que hi ha situada a les Rambles, de manera que la intervenció policial va ser extremadament ràpida, ja que diversos agents van presenciar els fets.

Els membres dels clans, però, van detectar ràpidament els policies, motiu pel qual van llançar les armes que portaven i van poder fugir corrents.

Tots els implicats van poder fugir

La disputa del territori és l’origen de la discòrdia, ja que els dos grups competeixen per veure qui aconsegueix el control de la venda de drogues i llaunes. Malauradament, tots els implicats van aconseguir escapar-se abans de ser empresonats.

Tal com explica el mitjà citat anteriorment, fins al moment es desconeix si alguna persona va resultar ferida, i no ha transcendit si s’ha produït cap trasllat a algun centre hospitalari de la ciutat.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari