▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Beatriz estava embarassada de l'Anna quan va deixar Tomás Gimeno per una infidelitat

La mare de les nenes va acabar amb el seu matrimoni abans de donar a llum

La troballa del cos sense vida d'Olivia Gimeno, la major de les dues nenes desaparegudes, ha destrossat totes les esperances de Beatriz Zimmerman. La canària ja no tornarà a veure a la seva primogènita, i això ha fet que ja no vulgui callar res sobre Tomás.

Des del primer moment va dir que no creia que el seu exmarit li hagués fet mal a les petites i que pensava que només es tractava d'un «teatre» per despistar. No obstant això, s'ha confirmat el pitjor dels escenaris.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La troballa del cadàver d'Olivia ha corroborat que Tomás va posar fi a la vida d'almenys una de les dues menors. Encara que la Guàrdia Civil continua treballant per trobar el cos de l'altra.

Una terrible notícia que ha fet que totes les esperances de Beatriz caiguin en picat i que ella ja no estigui disposada a callar res.

Les infidelitats Tomás, la raó per la qual Beatriz va acabar la relació

La mare de les dues menors no ha fet cap declaració davant els mitjans. Sempre ha utilitzat les xarxes socials per expressar els seus sentiments, i ha sigut Joaquín Amills qui ha parlat amb la premsa en el seu nom. I ara ho ha tornat a fer.

El president de l'Associació SOS Desaparecidos ha revelat que la mare de les menors canviarà els cognoms d'Anna i Olivia. D'aquesta manera, vol que no quedi ni un sol rastre del seu exmarit pel que fa a les seves filles.

A més, el portaveu de la família ha volgut fer públic el motiu pel qual la canària va decidir separar-se de Tomás. I així ho ha fet a través d'una connexió en directe amb els informatius de Telecinco.

Ha explicat que la ruptura es va produir quan ella estava embarassada d'Anna, la petita de les germanes, i va ser ella qui va prendre la decisió. I és que va posar punt final al seu matrimoni perquè estava cansada de les infidelitats de la seva parella.

Joaquín Amills ha explicat que ell li va posar les banyes en diverses ocasions i que, fins i tot, mantenia una relació paral·lela amb una altra dona. Raó per la qual va decidir finalment acabar amb el seu matrimoni. Una ruptura que ell mai va arribar a acceptar.

El perfil psicològic del pare de les nenes

El portaveu de la família ha coincidit amb els experts que han analitzat el perfil psicològic de Tomás. L'ha descrit com un home narcisista, acostumat a què tot li vagi com ell vol.

El seu atractiu i els diners que disposava el van portar a pensar que Beatriz mai seria capaç de trencar amb ell. I menys que començaria a sortir amb una persona molt més gran que ella. Però ho va fer, i això va ferir profundament el seu orgull.

Motiu pel qual va voler venjar-se d'ella de la pitjor manera. Aquesta és l'única explicació que han trobat al terrible fet que l'ha convertit en parricida. Una teoria que ha agafat força pels episodis violents que ha protagonitzat Tomás.

Un d'aquests va succeir al mig del carrer. La mare de les dues menors coneixia bé el seu exmarit, però mai va pensar que pogués fer mal a les seves filles. Mai va veure que podria haver-hi perill en ell, per això no va arribar a denunciar-lo.

El cos d'Olivia ha estat localitzat, però la Guàrdia Civil encara està treballant en la recerca del de la seva germana petita. Joaquín Amills ha expressat que creu que per tancar el cercle s'han de trobar els cadàvers d'Anna i de Tomás.

Així, desitgen que les restes mortals siguin trobades perquè no quedi cap escletxa de dubte que hagi pogut fugir. Una opció que els investigadors han descartat de forma categòrica.

I és que els experts estan convençuts que l'home va posar fi a la seva vida després de matar les seves filles. A més, creuen que ho va fer llançant-se a la mar amb un cinturó de ploms de vuit quilos.


Comentaris

envia el comentari