▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Un menor es dona a la fuga amb una moto robada i acaba detingut per 4 delictes

La Policia Municipal va perseguir durant hores un jove de 16 anys, que es va escapolir en diverses ocasions i va posar en perill vianants i vehicles

Un robatori i una fuga gairebé de pel·lícula pels carrers de Girona van portar de cap la Policia Municipal aquest passat dijous, dia 10 de juny. El protagonista, sorprenent: un jove de setze anys que es va emportar una motocicleta robada, va fugir de la policia durant unes quantes hores i va acabar detingut i acusat de quatre delictes.

El menor circulava amb el ciclomotor per l'avinguda de Lluís Pericot de la ciutat de Girona, prop del punt on el va robar. Deu minuts abans de les vuit del vespre el dijous va ser albirat per la Policia Municipal.

Segons la informació del cos policial gironí, el jove mostrava una actitud nerviosa i controlava els agents, per la qual cosa aquests van intentar aturar-lo. Si més no, el jove va accelerar i va obviar les indicacions de la patrulla.

En aquest punt, va començar una fugida amb conducció temerària, ja que el jove es va saltar diversos semàfors i va fer alguns canvis de sentit imprudents. Amb tot plegat, alguns vehicles van haver de frenar de cop per evitar un accident. Però en arribar a la rotonda de Montilivi, el jove va relliscar i es va precipitar a terra.

El menor és acusat de robatori, conducció temerària i sense permís i desobediència

Malgrat això, la fugida no va acabar, i després de deixar el ciclomotor, el jove va deixar el lloc de l'accident a correcuita. Arribat a l'institut Montilivi, el menor va saltar la tanca i es va infiltrar entre els alumnes per tal de protegir-se.

Això va fer que els agents seguissin amb la recerca i buscant testimonis. Finalment, el van localitzar a la plaça de Ciutat de Figueres.

Allà, en veure la policia, el jove va fugir corrent una altra vegada i va obligar, de nou, diversos vehicles a frenar bruscament per evitar que l'atropellessin. La Policia Municipal el va acabar interceptant al carrer de Josep Ametller i Vinyes. Va ser detingut i acusat de quatre delictes.

Se'l considera culpable d'un delicte de robatori d'un vehicle, un altre de conducció temerària, un per conduir sense permís i un quart de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

 


Comentaris

envia el comentari