Sanitaris preparen material

Un bebè de 22 mesos, molt greu després de ser atropellat per una moto

El petit va patir un traumatisme cranioencefàlic sever i va haver de ser intubat

Tràgic succés el que va tenir lloc ahir a última hora de la tarda a Carabanchel, Madrid. Un nadó, de només 22 mesos, va ser atropellat per una moto mentre era al cotxet passant per un pas de vianants amb els seus pares.

El terrible esdeveniment va tenir lloc divendres passat, al voltant de les 20 hores de la tarda, en un pas de vianants situat al semàfor de la Via Lusitana, al districte madrileny de Carabanchel.

El nadó de 22 mesos, en estat molt greu

Segons ha informat Emergencias Madrid via Twitter, el nadó travessava el carrer al cotxet amb els seus pares quan el va atropellar una moto.

A conseqüència de l'accident, el petit va patir un traumatisme cranioencefàlic sever i el SAMUR-Protección Civil el va estabilitzar al mateix lloc dels fets. Tot i això, el seu estat és greu. Per això, el nadó va haver de ser intubat i traslladat d'urgència a l'Hospital 12 de Octubre infantil. Els pares del petit, per la seva banda, després del que va passar, van haver de ser atesos per una psicòloga del Samur-PC.

Serveis sanitaris i policials
Diversos grups de serveis sanitaris i policials es van dirigir al lloc dels fets | TWITTER: @EMERGENCIASMAD

La Policia Municipal de Madrid va ser l'encarregada de fer l'atestat de l'accident i va reunir diversos testimonis que van presenciar la tragèdia. De moment, però, no han arribat detalls sobre què és el que va poder desencadenar l'accident.

Les circumstàncies del succés seran investigades per les autoritats per determinar en quina fase estava el semàfor i què va poder passar perquè la moto acabés atropellant el nen.

La tragèdia plana sobre Carabanchel, un altre nadó de 24 mesos ferit greu després de caure d'un tercer pis

No és l'única desgràcia que ha passat al districte madrileny durant les últimes hores. Un altre nen de 2 anys i mig està en estat greu després de caure accidentalment per una finestra d'un tercer pis. El succés també va tenir lloc divendres passat, cap a les 15.30 hores de la tarda, en un immoble situat entre els carrers José Cabrera i Mascaraque, segons recull Madridiario.es.

Pel que sembla, el nen es va precipitar des d'una finestra i va caure a la zona posterior de l'edifici, en una mena de pati interior. Com a conseqüència, el nen va patir un traumatisme cranioencefàlic entre moderat i greu.

Diverses dotacions del Samur-Protecció Civil es van desplaçar fins al lloc dels fets per atendre el nen, que va poder ser estabilitzat i intubat per ser traslladat a l'Hospital Niño Jesús de Madrid en estat greu.