ARA MATEIX

❗️ La Generalitat confirma el primer cas de coronavirus a Catalunya

MINUT A MINUT CORONAVIRUS

🔴 Primer cas confirmat a Catalunya

Els Bombers van atendre 335 avisos per pluja el dimecres a l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Els motius principals van ser arbres i branques caigudes, pedres i sorra a la carretera i inundacions de baixos
Els Bombers van atendre 335 avisos a causa de les tempestes d'ahir a la tarda | @collmeteo

 

El dimecres a la tarda els Bombers de la Generalitat van atendre 335 avisos per pluja a l'àrea metropolitana de Barcelona, la gran majoria procedents de la regió nord: 222. A més, a la sud es van registrar 83 trucades i a la zona central fins a 50. El motiu principal dels serveis va ser la retirada d'arbres i branques caigudes, pedres i sorra a la carretera i inundacions de baixos.

 

Els Bombers també van treballar a la Catalunya Central on una dona de 43 anys va resultar ferida de gravetat en caure-li un llamp a Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental, durant la tempesta. La víctima va estar atesa pels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques i va ser traslladada amb ambulància a l'hospital Vall d'Hebron, on va restar ingressada. A més a més, la circulació ferroviària entre Calella i Mataró també va quedar tallada per les condicions meteorològiques adverses. Va quedar restablerta a un quart de deu de la nit.

 

 

Precaucions per a tempestes elèctriques

Els Bombers van llençar ahir un avís a les xarxes amb consells per prevenir qualsevol incident si algú es trobava fora de casa per la previsió de tempesta elèctrica. Protecció Civil també va aprofitar per penjar consells al seu Twitter davant l'auge de trucades relacionades amb les pluges.

 

 

També et pot interessar...