Maria, violada a Madrid: «Un violador està lliure. Jo sóc una de les seves víctimes»

«Al principi li vaig demanar que parés, que em deixés, però ell deia que no passava res»
Maria explica que té problemes per dormir i pateix estrès | CatalunyaDiari.cat

 

 

Maria va ser violada a Madrid. La dona, a qui se li ha posat un nom fals per salvaguardar la seva identitat, va denunciar els fets el passat mes de juny, quan un home la va portar al seu pis, sense deixar que marxés, on va abusar sexualment d’ella i ha declarat a ‘El Español’: «Amb prou feines podia cridar i respirar. Vaig haver de prometre-li que no diria res perquè em deixés marxar».

 

Es van conèixer en una pàgina de cites

Des d’aquell dia té problemes per dormir i pateix estrès. La mateixa tarda dels fets va denunciar la violació. Tanmateix, no va poder aportar el nom de l’agressor, ja que el va conèixer a través d’una aplicació de cites, ‘Happn’, i no va arribar a dir-li com es deia. El que sí que va poder aportar als agents van ser imatges d’ell i la direcció del pis on va ser violada. A més, creu que no és l’única víctima de l’agressor: «Estic segura que un violador camina lliure per Madrid i que jo he pogut ser la seva última víctima».

 

Segons ha explicat Maria, l’home la va portar a un pis del carrer de Pozano de Madrid on la va violar: «Al principi li vaig demanar que parés, que em deixés, però ell deia que no passava res. Vaig intentar treure-m’ho de damunt, però no podia moure'm, ni xisclar. Crec que em vaig quedar bloquejada», i afegeix, «Per com ho va fer, crec que ho tenia tot molt ben pensat».

 

Maria descriu el seu agressor com un home amb pèl i bruns, complexió prima, mitjana altura, trets asiàtics i d'uns 32 anys. Al principi només es van intercanviar els telèfons i la víctima creu que tota la informació que li va explicar d’ell és mentida: que treballava al servei logístic de l'aeroport de Barajas i que feia poc temps que estava a Espanya, només uns quatre mesos. Dues setmanes més tard van trobar-se en persona per primera vegada, per passar el dia a la piscina del seu edifici, i ella va acceptar perquè probablement anirien uns coneguts de l’home.

 

La agressió

La dona creu que l'home «ho tenia tot molt ben pensat» | CatalunyaDiari.cat

 

Finalment el passat dissabte 29 de juny al voltant de les 11.30 hores van quedar. Maria va arribar a migdia i l’home li va suggerir pujar al pis perquè no havia esmorzat i després podrien banyar-se. Tanmateix la situació li va resultar una mica estranya: «Va saber on estava cada cosa de la cuina, però hi havia molta roba regirada a les cadires del menjador, les persianes baixades, sabates per tots llocs… Ell havia estat allí abans, però no estic segura que fos la seva veritable casa».

 

En un moment donat Maria va començar a sentir-se intranquil·la i va preguntar a l’home sobre els coneguts que esperava, ell li va explicar que a la tarda devia recollir-los a l’aeroport. Llavors ella va dir-li que preferia esperar a casa seva, però va acabar asseguda al sofà, on l’agressor no va tardar a posar-se-li al damunt, agafant-la, i va intentar introduir la mà per dins dels pantalons, moment en el qual ella es va resistir. Tanmateix, va aconseguir el seu propòsit perquè duia pantalons curts i li va introduir els dits a la vagina: «Era com si amb ells estirés de mi, com si m'estirés perquè jo no em mogués. Em feia bastant mal».

 

L’home va aconseguir despullar-la de cintura en avall i, tot i forcejar, li va donar la volta: «En aquest moment vaig sentir pànic. Només volia que acabés. A la cuina, que estava contigua al saló i no tenia porta, hi havia ganivets, gots i coberts. Vaig pensar que podia fer-me quelcom pitjor». En acabar, es va apartar d’ella, va anar al lavabo a vestir-se i llavors Maria va aprofitar per sortir, però la porta estava tancada.

 

Ell la va tornar a atrapar: «Li vaig prometre que no diria res. Li ho vaig repetir diverses vegades. El vaig convèncer i em va deixar sortir». En marxar va preguntar-li per missatges perquè ho havia fet, ell al principi ho va negar, però al final va admetre els fets, així que Maria va aprofitar per fer captures de la conversa que va fer servir con a prova del delicte: «Segons em van dir els policies, hi havia altres denúncies similars. Només vull ser l'última víctima. Que no hi hagi cap més».

 

També et pot interessar...