Els Bombers donen per extingit l'incendi de Caldes de Malavella

En total s'han cremat 6,43 hectàrees

Imatge de l'incendi a Caldes de Malavella, a La Selva, el passat dimecres 21 d'agost de 2020
Imatge de l'incendi a Caldes de Malavella, a La Selva, el passat dimecres 21 d'agost de 2020 | Bombers de la Generalitat

Els Bombers han donat per exitngit l'incendi de Caldes de Malavella (Selva) aquest divendres a la tarda. El foc es va produir el dimecres i els serveis d'emergència van rebre el primer avís sobre dos quarts de quatre de la tarda. Les flames van començar al terme municipal de Sils (Selva), però ràpidament van canviar de municipi i fins i tot van creuar l'autovia A-2.

De tota manera, l'ampli desplegament de Bombers i ADF va permetre mantenir el perímetre del foc i el mateix vespre es va donar per controlat. Es calcula que en total s'han cremat 6,43 hectàrees, 4,69 d'elles en terreny arbrat i la resta de matollar (1,75). Al llarg del dijous i divendres fins a cinc dotacions han anat remullant la zona fins donar el foc per extingit.

El foc, que es va originar a l'alçada del quilòmetre 696 de l'A-2, al seu pas pel municipi Caldes de Malavella, va provocar que els Bombers s'hi desplaçessin amb 22 dotacions terrestres i 7 aèries. L'avís del foc es va rebre el passat dimecres a les 15:39 hores. 


Comentaris

envia el comentari