Els Bombers extingeixen un incendi originat en un camió de neteja a Calaf, a l’Anoia

La nau on estava estacionat el vehicle ha quedat afectada pel fum, però no s’han registrat danys importants |Cap persona ha resultat ferida

Els Bombers han extingit un incendi originat en un camió de neteja a Calaf, a l’Anoia
Els Bombers han extingit un incendi originat en un camió de neteja a Calaf, a l’Anoia | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitatvan treballar durant la tarda d’ahir, 13 de gener, en l’extinció d’un foc que s’havia originat en un camió de neteja a Calaf, a la comarca de l’Anoia. El vehicle en qüestió, que estava estacionat a l’interior d’un magatzem municipal d’aquesta vila anoienca, va quedar totalment calcinat, tal com el mateix cos ha informat mitjançant el seu compte de Twitter.

Com a conseqüència dels fets, la nau on es trobava el camió quan es van iniciar les flames va resultar afectada pel fum, si bé és veritat que no es van produir danys massa significatius. A més, cap persona va resultar ferida arran l’incident, motiu pel qual no va ser necessària l’actuació dels Serveis d’Emergències.

Una batuda contra el top manta provoca aldarulls a Barcelona

D’altra banda, i també durant el dia d’ahir, la Guàrdia Urbana de Barcelona va protagonitzar un destacat enfrontament entre el cos policial i els manters, amb el resultat que un agent va acabar amb ferides lleus.

I és que, quan els agents antiavalots es van personar a plaça de Catalunya amb la intenció de desallotjar els manters, aquests els estaven esperant amb una actitud més aviat hostil, i no van tardar a començar a llançar objectes contra els membres de les forces de l’ordre.

Els fets s’han produït després d’una setmana de tensions contínues entre els venedors ambulants i les forces de l’ordre, en un marc en el qual han tingut lloc diversos operatius contra aquesta pràctica que és força freqüent a la ciutat comtal, i es configura com un dels principals problemes de la ciutat.

Un incendi revela una plantació de marihuana a Terrassa

El passat dimarts, 8 de gener, es va declarar un incendi en un habitatge localitzat a Terrassa, motiu pel qual es van desplaçar dues patrulles d’agents de l’autoritat fins al lloc dels fets. En arribar, però, no hi van trobar els propietaris del lloc, ja que, segons les informacions aportades per alguns testimonis, havien fugit corrents poc després d’iniciar-se les flames.

Després que els Bombers de Terrassa es personessin allí i treballessin en tasques d’extinció, els agents van poder inspeccionar el lloc. La sorpresa va arribar quan van descobrir un total de 310 plantes de marihuana, amb la seva respectiva instal·lació elèctrica així com escalfadors de reg automàtic.  


Comentaris

envia el comentari