Imatge d'arxiu d'un camió dels Bombers de la Generalitat, durant una actuació

Tretze dotacions de bombers treballen en un incendi a l'edifici d'una empresa al Vallès

El cos d'emergències ha informat de l'incident, que s'ha produït en una empresa de cremalleres

Un incendi en un edifici de Rubí. Concretament es tracta de la seu d'una empresa de cremalleres situada al carrer 3 d'abril de la localitat del Vallès Occidental. Els Bombers s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per tal de controlar l'incendi, que es trobava «totalment desenvolupat», segons informava el cos d'emergències quan han arribat al lloc dels fets. En total, s'hi han desplaçat tretze dotacions per tal d'extingir-lo i avaluar els possibles danys ocasionats. 

Pocs, els Bombers feien públic que l'incendi ja estava estabilitzat i que procedien a extingir-lo. En les imatges que han publicat a les xarxes socials els mateixos bombers i també altres testimonis, mostren l'espectacularitat de l'incendi que ha afectat una empresa de cremalleres de Rubí

Setmana moguda amb incendis arreu

Aquesta ha estat una setmana complicada pel que fa als incendis. El més destacat es va produir la nit de divendres a Manresa, quan els bombers han haver de desplaçar-se a una residència de la capital del Bages per apagar un foc que va obligar a desallotjar una setantena de persones, sumant els usuaris i els treballadors del centre. Per sort, no hi va haver cap ferit de gravetat ni mals majors.

La setmana començava amb un avís a Valls per l'incendi a prop d'una gasolinera i una zona residencial. De fet, tot i que tampoc hi va haver ferits, les flames van obligar a confinar una residència de gent gran propera al lloc dels fets. Això sí, l'actuació dels cossos d'emergència fa provocar que es tallés la circulació en els dos sentits de la N-240 i N-240a, així com una de les entrades a la capital de l'Alt Camp

L'endemà, hi va haver un altre incident que va requerir l'actuació dels bombers. En aquesta ocasió, els fets van tenir lloc a Reus, quan va explotar el dipòsit de gas d'un camió de la brossa. Tampoc hi va haver ferits greus, tot i que es va haver d'atendre a tres persones.

Ara bé, el principal incident que s'han trobat els bombers en els darrers dies va ser un incendi que, també, es va declarar a la capital del Baix Camp. Un pis situat a la vuitena planta de l'edifici va cremar violentament, obligant a desallotjar l'edifici per realitzar les complicades tasques d'extinció. L'incendi en qüestió, que es va declarar la matinada del dissabte al diumenge de la setmana passada, va deixar un balanç de cinc persones ferides.