Incendi

Els Bombers treballen ara mateix en un greu incendi d'una nau del Vallès

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat 23 dotacions

Tarda complicada per als Bombers de la Generalitat a causa d'un greu incendi en una companyia que treballa amb materials tòxics.

Els Bombers treballen en un incendi en una indústria de components de clorur de povinil (PVC), resina sintètica altament contaminant, per a mobles situada a La Garriga, municipi de la comarca del Vallès Oriental

Els mateixos Bombers han informat, a través del seu compte de Twitter, que l'avís del foc s'ha produït a les 16:20 hores d'aquesta tarda. A més, fins al lloc dels fets s'han desplaçat fins a 23 dotacions, per tal de contenir les flames.

En aquests moments, segons informa el cos, l'incendi està totalment desenvolupat i s'estan fent tasques defensives per evitar que el foc es propagui a les naus properes.

Segons les informacions que han sortit a la llum, les causes del greu incident es desconeixen i, per al moment, tampoc se sap si hi ha cap víctima.

▶️ Un vaixell de Salvament Marítim xoca i enfonsa un iot al Port de Tarragona

Més actuacions dels Bombers

L'incendi d'un camió d'escombraries la mitjanit d'aquest cap de setmana a Cerdanyola del Vallès, al Vallès Occidental, ha acabat amb danys a sis vehicles estacionats, quatre contenidors i a les persianes de quatre pisos, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'avís del foc es va rebre a les 00:12 hores de diumenge a la cruïlla del carrer Barberà amb Mancomunitat de la localitat. Hi van treballar cinc dotacions dels Bombers i, afortunadament, no hi va haver cap ferit.

En paral·lel, aquest mateix cap de setmana, els Bombers han apagat de matinada 12 contenidors que cremaven al Masnou, al Maresme, i a Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat.

L'avís del Masnou es va rebre a les 05:58 hores al carrer de Saragossa cantonada amb València. Malauradament, el foc va calcinar cinc contenidors i van quedar afectats, també, una tanca de bruc i un vehicle.

Finalment, a Sant Boi de Llobregat es van incendiar set contenidors en només 45 minuts, entre les 05:53 hores i les 06:36 hores, als carrers Joventut, Torre de la Vila, Torre Figueres, Baldiri Aleu i plaça Agricultura.

De moment es desconeix si els incendis dels diversos contenidors d'escombraries han estat provocats o no, d'aquesta manera s'ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets.