Incendi a Montmaneu

Els Bombers treballen ara mateix en un incendi que crema des de la matinada a l'Anoia

El foc encara no ha sigut extingit

Nit moguda per als Bombers de la Generalitat a causa d'un incendi al municipi de Montmaneu, a l'Anoia. Les flames es van originar en un cobert d'una masia de la localitat on hi havia bales de palla, fet que incrementa la perillositat del foc, ja que la palla s'encén molt ràpidament.

A través del seu compte de Twitter, els Bombers han informat que van rebre l'avís del foc a les 00:54 hores i, malauradament, l'estructura del cobert, d'uns 350 metres quadrats, ha quedat parcialment deformada. 

Incendi en una nau industrial de Granollers

Quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar des de primera hora d'ahir al matí en l'extinció d'un incendi en una nau industrial de Granollers

La nau tenia uns 1.000 metres quadrats i estava ubicada a l'avinguda d'Europa de la ciutat. El foc, que estava totalment desenvolupat a l'arribada dels Bombers, cremava cartó i maquinària.

Els professionals van rebre l'avís del foc a 5:51 hores de la matinada i, per fortuna, no hi va haver cap ferit. Van confinar el foc per, així, evitar que aquest avancés cap a la nau del costat i es produïssin més destrosses.

L'incendi està controlat

Els Bombers donen per controlat l'incendi que s'ha produït aquesta matinada en una nau industrial de Granollers

El Grup d'Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers i l'arquitecte municipal han pogut revisar la construcció, d'uns 1.000 metres quadrats i ubicada a l'avinguda d'Europa de la ciutat, i han determinat que ha quedat afectada, amb zones de la coberta en estat precari.

Una vegada estabilitzat, els Bombers han estat retirant les piles de cartó a l'exterior de la nau amb el suport de maquinària pesant per poder remullar millor tot el contingut cremat.

Incendi forestal aquest cap de setmana

L'incendi forestal de Seròs, al Segrià, va ser controlat aquest cap de setmana pels Bombers de la Generalitat i va cremar unes 46,5 hectàrees de canyes i bosc de ribera, segons dades provisionals dels Agents Rurals. 

El foc va afectar principalment l'espai protegit Aiguabarreig Segre-Cinca i en menor mesura Seròs-Tossals de Montmeneu. La major part era arbrat i matolls. 

Incendi forestal Seròs
El foc va cremar unes 46,5 hectàrees. | ACN

Sis dotacions dels Bombers van continuar remullant aquest diumenge la zona per evitar revifades esperant que l'incendi es pugui donar per extingit cap al vespre.

L'avís del foc es va rebre aquest dissabte a les 12:51 hores en una zona boscosa propera al Monestir d'Avinganya. 

Una quinzena de dotacions de Bombers van treballar en les tasques d'extinció de les flames.