Brutícia, sexe i 'botellons' al voltant d'una discoteca d'Empuriabrava

Els veïns i empresaris de la zona ja estan cansats de la situació
Els veïns i empresaris del voltant de la discoteca ja estan farts de brutícia i sorolls | Cedida

 

Un hotel de la localitat d'Empuriabrava ha volgut denunciar l'incivisme constant que es viu al seu voltant provocat per una discoteca propera al seu establiment. Tal com han pogut explicar els propietaris del negoci hoteler al 'Diari de Girona', ja fa quatre anys que lluiten contra aquestes actituds que provoquen els clients del local d'oci nocturn durant les nits d'estiu. 

 

Un client de l'hotel va fotografiar una parella practicant sexe

Denuncien que ja «estem cansats» perquè «ningú ens fa cas». Any rere any, s'han queixat de sorolls durant totes les nits d'estiu, 'botellons', brutícia i, fins i tot, parelles practicant sexe al mig del carrer. Aquest últim cas va ser el que es va trobar i denunciar un client de l'hotel en qüestió. Tal com ha publicat el 'Diari de Girona', el client es va despertar per culpa del so que feia la parella mentre protagonitzaven una escena de sexe al carrer. 

 

L'hotel ha volgut compartir la seva situació amb els mitjans de comunicació per tal de crear una denúncia pública i, a més, ha enviat una denúncia al Síndic de Greuges de Catalunya. 

 

Les mesures de l'Ajuntament no serveixen per a res

Tot i això, l'hotel ha assegurat que aquest problema amb l'incivisme que provoquen els clients d'aquesta discoteca ja s'arrossega de fa molts anys. Veïns i empresaris van emetre diferents queixes a l'Ajuntament, i aquest va prendre diferents mesures, com ara tancar alguns solars on s'estacionaven vehicles per a practicar 'botellons'. Com a canvi, l'Ajuntament va cedir a l'establiment d'oci nocturn una altra zona d'aparcament, però en aquest cas, regulat per a no causar més molèsties. 

 

Tot i les mesures de l'Ajuntament, els incidents persisteixen i els veïns ja estan cansats d'aldarulls. L'últim gran succés greu va ocórrer durant el passat mes de juny, on va haver-hi una baralla entre diversos joves a la sortida de la discoteca. Finalment, hi van haver quatre detinguts.

 

També et pot interessar...