Cinc detinguts per robar a joves en discoteques a Platja d'Aro

Se'ls acusa de ser els presumptes autors de cinc robatoris amb violència i intimidació

Cinc joves han estat detinguts per la Policia Local de Castell-Platja d'Aro i els Mossos d'Esquadra per ser els presumptes autors de cinc robatoris amb violència i intimidació. Des de fa un parell de mesos, a s'Agaró, han tingut lloc diversos robatoris amb amenaces a joves que sortien d'una discoteca de la zona d'oci nocturn. Mòbils, diners i altres objectes de valor eren el blanc dels lladres.

Quatre dels cinc detinguts són menors d'edat

La detenció es va fer la matinada del dijous al divendres passat, gràcies al dispositiu policial que s'havia posat en marxa per acabar amb els robatoris. Dels cinc detinguts, quatre són menors d'edat, i tots procedeixen del municipi veí Sant Feliu de Guíxols.

Cap a un quart de sis del matí, la Policia va rebre un avís per part de dos joves que alertaven que havien estat víctimes d'un robatori amb violència i intimidació en sortir d'una discoteca de s'Agaró. Segons els afectats, uns joves els van robar 30 euros mentre un dels atacants els amenaçava amb una navalla, i un altre agafava del coll a un d'ells. Després de cometre el robatori, els lladres van fugir.

Els joves tenien un 'modus operandi' definit per cometre els robatoris

Els joves cometien els robatoris de matinada a la sortida de discoteques | CatalunyaDiari.cat

 

Quatre dels joves van ser detinguts per la Policia Local, mentre que el jove restant va ser enxampat pels Mossos d'Esquadra. Se'ls acusa d'haver comès, presumptament, cinc robatoris més amb violència i intimidació que havien succeït per la zona els dos últims mesos. 

De fet, els joves tenien un clar 'modus operandi': realitzaven els robatoris de matinada i en grups de quatre o cinc quan una discoteca de l'avinguda s'Agaró tancava les portes. Entre les quatre i les cinc de la matinada esperaven que altres joves sortissin dels locals d'oci, els demanaven tabac o feien altres maniobres de distracció i, amb violència o no, els prenien les seves pertinences com diners, mòbils o bosses de mà. 

També et pot interessar...