rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Un grup de sis joves, detinguts per enfrontar-se a la policia a Mataró

Els fets van passar a primera hora de la tarda, quan uns veïns van denunciar que uns joves eren al carrer amb música a volum elevat
Detenen a Mataró sis persones per enfrontar-se a la policia en una actuació contra molèsties al carrer | Ajuntament de Mataró

 

La Policia Local de Mataró i els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts sis persones per enfrontar-se als agents quan aquests van actuar per evitar molèsties al carrer. Els fets van passar al voltant de les 15 h al parc de la Llibertat.

 

Uns veïns havien avisat la policia, molestos pel soroll que feia el grup de joves, que escoltaven música a un volum elevat. En el moment que els agents van voler identificar els membres del grup, però, aquests es van enfrontar amb la policia, increpant-los, insultant-los, amenaçant-los i agredint-los puntualment.

 

Tres dels detinguts són menors

Fruit de la situació, la Policia Local va detenir cinc persones -3 menors d’edat- mentre que els Mossos d’Esquadra van arrestar un sisè membre. Als sis detinguts se’ls atribueixen els delictes d’atemptat contra l’autoritat, resistència i desobediència, en una causa que instrueixen els Mossos d’Esquadra.

 

A la mateixa hora de l’incident del parc de la Llibertat, la Policia Local de Mataró va detenir una altra persona al passatge de ca l’Ymbern. Es tracta d’un home que estava provocant aldarulls i va quedar arrestat per atemptat contra l’autoritat, resistència i desobediència.

 

També et pot interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris