Busquen l'Aitana, una jove desapareguda ahir a Barcelona

La jove va desaparèixer el dia 13 d'octubre

Aitana, jove desapareguda a Barcelona el 13 d'octubre de 2020
Busquen l'Aitana, desapareguda a Barcelona el 13 d'octubre de 2020 | Mossos

Actualització 16/10/2020 a les 7.00 hores

Els Mossos d'Esquadra han compartit a través de les xarxes socials que l'Aitana, la jove desapareguda a Barcelona el passat dimarts, ha estat localitzada en bon estat. Des del perfil oficial del cos de policia s'ha agraït la col·laboració ciutadana.

Desapareguda des del passat dimarts

Busquen l'Aitana, una jove de 20 anys que ha desaparegut aquest passat dimarts a Barcelona. Els Mossos han compartit la seva imatge a les xarxes i demanen a la ciutadania que si algú sap alguna cosa truqui al 112.

La jove va desaparèixer el dia 13 d'octubre a la ciutat de Barcelona. Segons informen les autoritats, fa 1,65 metres d'alçada, té el cabell llarg de color castany, porta ulleres de pasta i color militar. La família ha indicat que en el moment de la desaparició vestia un pantaló texà de color blau clar, una samarreta de màniga curta de color verd caqui i una jaqueta texana blava amb un raig dibuixat a l'esquena.

Familiars i voluntaris del desaparegut d'Olot mantenen activa la recerca

Més d'un centenar de familiars voluntaris han seguit buscant l'home de 81 anys que des de fa una setmana va desaparèixer a Olot. Des del dissabte, els equips de recerca dels Bombers van aturar el dispositiu a l'espera de nous indicis que marquin on podria ser l'home.

Més enllà d'això, els familiars i voluntaris han seguit pentinant la zona i ara han optat per començar a distribuir cartells per tota la comarca de la Garrotxa i també fins a Figueres i part del Ripollès per veure si algú el pot localitzar. 

Una setmana després que desaparegués un home de 81 anys a Olot, la família segueix sense localitzar-lo. El dispositiu de recerca va començar el dimecres de la setmana passada, quan un dels fills en va denunciar la seva desaparició. A partir d'aquí va arrencar un ampli dispositiu format per la Policia Local d'Olot, els Bombers i els Mossos.

Davant de la falta de pistes i després de pentinar bona part del territori del voltant, els cossos d'emergència van decidir aturar el dispositiu el dissabte al migdia. Tot i això, els familiars van seguir la seva recerca. Des del dissabte i fins aquest dimarts han sortit cada dia a buscar l'home de 81 anys per diferents zones boscoses i rurals que envolten Olot. Aquest dimarts han estat buscant-lo per la zona de la riera de Riudaura amb alguns gossos sense èxit.


Comentaris

envia el comentari