Imatge del Faustino, desaparegut a Terrassa el passat divendres

Busquen el Faustino, un home desaparegut des de divendres a Terrassa

Va ser vist per darrera vegada de l'Hospital de Terrassa, on estava ingressat

Els Mossos d'Esquadra busquen el Faustino, un home de 58 anys que va desaparèixer el passat divendres a Terrassa (Vallès Occidental). Segons ha explicat el digital 'El Caso', va ser vist per darrera vegada a l'Hospital de Terrassa i la policia catalana ha fet una crida a la ciutadania a través de les xarxes socials per trobar-lo.

Des de SOS Desaparecidos també s'han fet ressò de la desaparició, difonent la seva imatge. El citat mitjà ha assenyalat que el Faustino José Aranda va ser vist per darrera vegada aquest passat divendres al migdia i anava vestit amb un pijama. Segons la informació que ha aportat la família, no portava el seu telèfon mòbil i necessita medicació.

La policia catalana ha explicat en una publicació a la xarxa social Twitter que el desaparegut fa 1,70 d'alçada, és de complexió corpulenta i pesa prop de 100 quilos. Així mateix, porta el cabell curt, perilla canosa i té els ulls de color marró. 

Estava ingressat a l'Hospital de Terrassa

Segons ha explicat la família del desaparegut, el Faustino estava ingressat a l'Hospital de Terrassa i es va escapar del centre sanitari al voltant de la una del migdia del passat divendres. En aquest sentit, han afegit que és veí de la zona de Can Tusell del municipi i que podria estar desorientat. Així mateix, han remarcat la importància de trobar-lo, ja que necessita medicar-se amb Ventolín.

La Policia Municipal de Terrassa, així com les Agrupacions de Defensa Forestal i alguns voluntaris van organitzar una batuda durant la nit de divendres a dissabte, tot i que no van trobar cap pista sobre el desaparegut.

En aquest sentit, des de la família del Faustino José Aranda han demanat que tot aquell que tingui alguna informació sobre el desaparegut es posi en contacte amb els Mossos, amb el telèfon d'emergències 112 o amb l'associació SOS Desaparecidos.