Localitzen sa i estalvi Leonardo, un avi de 81 anys desaparegut a l'Hospitalet

Els Mossos d'Esquadra han donat les gràcies a través de les xarxes a tots aquells que han col·laborat en la seva cerca

En Leandro ha desaparegut a l'Hospitalet de LlobregatLeonardo ha estat localitzat sa i estalvi, segons han informat els Mossos d'Esquadra  | Twitter (@mossos)

Els Mossos d’Esquadra han confirmat a través de les xarxes socials que Leonardo, un avi de 81 anys desaparegut divendres, 24 de maig, a l'Hospitalet de Llobregat, ha estat localitzat sa i estalvi. Segons sembla, una persona que l'ha reconegut gràcies a les xarxes socials ha avisat a la policia. En un primer moment, es creia que podria estar al municipi d'Esplugues de Llobregat, tot i que el lloc on finalment ha estat trobat no ha transcendit. 

Els Mossos van demanar ajuda per trobar-lo

Leonardo fa 1,60 metres, porta barba blanca, té poc cabell i és de constitució prima. Quan va desaparèixer duia una camisa blava amb jaqueta de punt de color blau marí, pantalons negres amb butxaques als costats, botes de trekking color gris fosc i una gorra de color gris. Els Mossos van demanar que qualsevol persona que pugui aportar informació sobre el seu parador es posi en contacte amb ells a través del número universal d'emergències 112.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari