Pla general de la platja de la Nova Icària de Barcelona

Busquen una noia desapareguda en una platja catalana

Segons un avís rebut al telèfon 112, una noia havia entrat a l'aigua i no se l'havia vist sortir

Els Mossos d'Esquadra busquen una noia desapareguda a la platja de la Nova Icària de Barcelona aquest dimecres al vespre. Segons ha avançat 'betevé', citant fonts pròximes a la investigació del cas, la jove va entrar a l'aigua, però no en va tornar a sortir. Salvament Marítim, que també va participar en el dispositiu de recerca ahir a la nit, ha confirmat que va rebre l'avís a les 22.34 hores.

Segons han explicat a 'betevé', una persona va trucar explicant que una dona havia entrat a l'aigua feia tres hores i que no havia sortit. En aquest sentit, l'informant va assenyalar que les pertinences de la desapareguda encara estaven a la sorra. Després de rebre l'avís, es va organitzar un dispositiu de recerca per localitzar la jove.

L'Agència Catalana de Notícia (ACN) ha explicat, citant fonts dels Mossos d'Esquadra, que, ara com ara, no consta cap denúncia per la desaparició de cap persona.

Dispositiu conjunt de recerca entre diversos cossos d'emergència i seguretat

En rebre l'avís, Salvament Marítim va activar una embarcació de recerca i un helicòpter a la platja de la Nova Icària, amb el suport dels Bombers de Barcelona i la Guàrdia Urbana de la capital catalana. El dispositiu es va acabar suspenent a dos quarts de dues de la matinada sense èxit.

A través de les xarxes socials, especialment Twitter, diversos usuaris van compartir vídeos i imatges sobre el dispositiu de recerca que es va organitzar durant la passada nit per localitzar la dona desapareguda.

A primera del matí, els Mossos d'Esquadra han reprès la recerca de la jove amb l'embarcació Thalassa, pertanyent a la unitat marítima de la policia catalana. En el dispositiu, també hi participen unitats de Salvament Marítim.

Finalment, abans de les dues del migdia, el dispositiu de recerca s'ha suspès, segons ha informat 'betevé', per la manca de denúncia després de més de 12 hores des que es va produir la suposada desaparició